Îți mai aduci aminte de Domnul Problemă? Artistul era vogă în urmă cu două decenii, iar piesele sale răsunau peste tot. Pe numele său real, Bogdan Tașcău s-a retras din industrie și a avut parte de probleme de sănătate. După câteva schimbări în viața sa, a reușit să se vindece. 

Dl. Problemă era cunoscut de toată lumea, având un public extrem de numeros. Nu era nicio petrecere fără hit-urile sale „Senorita”, „Maria” sau „Vara.” De când s-a lăsat de muzică, a trecut prin mai multe schimbări în viața sa personală. El a fost nevoită să renunțe la carne.

Bogdan Tașcău a fost membru al trupei MB&C, care făcea ravagii în acea perioadă. Formația s-a destrămat după o perioadă, dar colegii au rămas în relații bine. Ei se vizitează reciproc și petrec timp împreună cu familiile lor. Acestuia îi este dor de acele vremuri și își amintește cu multă nostalgie în suflet concertele pe care le-a susținut.

Sursa foto: Social media

Bogdan Tașcău a avut probleme de sănătate

Fostul cântăreț s-a căsătorit și are un băiat pentru care ar face orice. În anul 2008, Bogdan Tașcău a trebuit să ia o decizie radicală. El a ajuns să aibă ficatul dublu față de mărimea normală, ceea ce l-a afectat în mare măsură.

Acesta a renunțat la produsele provenite de la animale și, timp de o lună a fost vegan. Fără să urmeze niciun tratament medicamentos, ficatul a ajuns în limitele normale. Astfel, el a reușit să învingă boala.

„Nu sunt chiar vegetarian, mai mănânc pește și fructe de mare, lapte și brânză dar asta din ce în ce mai rar. În 2008 am avut o problemă foarte mare de sănătate, am ajuns să am ficatul dublu și jumătate. După ce am mâncat o lună numai vegan, fără să iau nicio pastilă, corpul meu și-a revenit. După o lună jumătate analizele au fost aproape perfecte.”, a spus Bogdan Tașcău într-un interviu pentru Fanatik.ro.