Jador pare că atrage necazurile ca un magnet.

Când credea că nu mai poate avea parte de incidente, artistul s-a trezit că este dat afară dintr-un club unde urma să cânte. Jador ține foarte mult la fanii lui, așa că a făcut tot posibilul pentru a găsi o variantă de mijloc.

Jador este unul dintre artiștii care se bucură de un real succes în rândul fanilor. De ani buni de când s-a lansat în industria muzicală, se pare că îi merge din ce în ce mai bine. Însă, succesul vine la pachet și cu anumite inconveniente, iar unul dintre ele este reticența din partea oamenilor.

În urmă cu câteva luni, Jador a avut parte de un incident la care nu se aștepta. Artistul a fost interzis pe scena Filarmonicii din Banat, pe motive rasiale, dar se pare că nimeni nu s-a revoltat atunci. Jador spera ca acela să fie singurul moment în care are parte de un asemenea tratament, dar se pare că astfel de episoade sunt la ordinea zilei.

Jador: „Nu am plecat, am fost alungat”

Recent, artistul a fost dat afară dintr-un club imediat după ce a terminat de cântat. Deși artistul a promis că va sta dublu doar de dragul fanilor, se pare că acest lucru nu a fost posibil din cauza patronilor. Potrivit spuselor lui Jador, manelistului i s-a cerut să plece cât mai repede de pe scenă.

„Oameni buni din Târgu Mureș, am fost astă seară la Mistik. Îmi pare rău că nu am putut sta mai mult, cum mi-aș fi dorit. V-am promis că o să stau dublu, dar n-am putut pentru că nu tuturor le place de mine și aici mă refer la conducere și la alți oameni care mi-au zis că încetez.”

Istoria se repetă. Jador a fost alungat dintr-un club și a fost nevoit să își anuleze concertul
Arhivă presă

Însă, pentru că este un om de cuvânt și pentru că pune fanii lui pe primul loc, acesta s-a gândit la o variantă care să îi mulțumească pe admiratorii lui. Astfel, după ce a fost dat afară din clubul în care a cântat, Jador s-a dus la un hotel din apropiere, acolo unde i-a așteptat pe toți să facă poze.

Artistul și-a cerut scuze și a vrut să se facă înțeles faptul că a dispărut imediat nu din cauza lui, ci din cauza oamenilor care nu îl plac.

„Eu am vrut să stau pentru voi și îmi pare rău că n-am putut să stau la poze. Cine vrea să facă o poză cu mine, mai stau o oră în Târgu Mureș cu tot dragul pentru voi. Mergem la Hotel Imperial, vă aștept în față, special pentru poze ca că vedeți că Jador nu pleacă, a fost alungat.”