Au plecat departe de casă pentru a ajuta cuplurile să-și testeze iubirea. S-au îndrăgostit și ele, la rândul lor, însă viața le-a pus pe tavă tot ce era mai bun de-abia la întoarcerea în România. Astăzi vă prezentăm ispitele feminine și masculine de la „Insula Iubirii” care au devenit părinți, în ultimii ani. 

Ispitele de la „Insula Iubirii” nu au plecat niciodată în Thailanda cu gândul că nu se pot îndrăgosti, însă niciuna dintre acestea, fie că vorbim de cele feminine sau masculine, nu și-a găsit jumătatea departe de casă.

După filmările sezonului 5, multe dintre ispite s-au așezat la casa lor. Iată care sunt cei care au devenit părinți și care s-au așezat la casa lor!

1. Ispite de la „Insula Iubirii” care au devenit părinți. George Zănoagă, tătic de fetiță!

George Zănoagă a fost considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din echipa ispitelor masculine de la „Insula Iubirii”. În Thailanda nu a avut prea mult noroc, însă acasă, destinul i-a făcut cea mai frumoasă surpriză. George s-a îndrăgostit nebunește de o tânără pe care o cunoștea încă din copilărie, iar ceva timp mai târziu, a devenit tătic. De fetiță!

2. Nicoleta Dragne are un băiețel cu fosta ispită Bruno Vlad

În privința celei mai puternice ispite feminine din Thailanda, Nicoleta Dragne, viața a avut o mulțime de surprize plăcute. Aceasta și Bruno Vlad, bărbatul care a fost și el, la rândul său, ispită în reality show-ul urmărit de toți românii, s-au îndrăgostit nebunește. Nico a rămas însărcinată cu Bruno după numai 2 săptămâni de relație, iar în prezent, cei doi nu mai formează un cuplu.

Cu toate acestea, au decis să aibă în continuare o relație civilizată, de prietenie, pentru băiețelul lor, Vladimir.

social media

3. Mircea a devenit și el tătic

Mircea, ispita masculină cu ochii de „smarald”, a devenit și el tătic în anul 2021. Acesta locuiește în Italia, alături de iubita lui, Simona, iar cei doi sunt cum nu se poate mai fericiți și împliniți.

4. Ionuț Gojman are și el un băiețel

Viața a avut surprize și pentru Ionuț Gojman. Deși s-a despărțit de Mirela Banias pentru a fi ispită în sezonul 5, nici el nu și-a găsit jumătatea în Thailanda. Ajuns acasă, tânărul din Mureș s-a îndrăgostit de Salvia, femeia care i-a și dăruit un copil, tot anul trecut.