Clipe de durere pentru fosta ispita din cadrul emisiunii ”Insula Iubirii”! Aștepta venirea pe lume a primului ei copil, însă soarta i-a dat planurile peste cap în cel mai crunt mod posibil pentru o mamă. Ispita, din nefericire, nu a putut duce sarcina la bun sfârșit.

Reclamă

Este vorba despre ispita Alexandra Diaconescu. Aceasta, în aceste momente, trece printr-o cumpănă a vieții din cauza pierderii sarcinii. Anunțul cum că va veni pe lume primul ei copil a fost făcut chiar de aceasta în luna decembrie a anului trecut. A trăit clipe extrem de emoționante și se declara extrem e nerăbdătoare să devină, pentru prima oară, mamă. Se află într-o relație de iubire cu un prieten mai vechi. Aceasta și-a refăcut viața amoroasă după ce a trăit clipe nefericite în dragoste anterior.

Reclamă

Era extrem de fericită până să se pună în fața neîmplinirii sarcinii de care era foarte mândră. Viața a pus-o la încercare pe ispita Alexandra Diaconescu și pe iubitul ei. Cu toate acestea, soarele va apărea cu siguranță și pe strada fostei ispite. Așa cum este normal, aceasta nu duce lupta de una singură, are oamnii dragi aproape, dar și, bineînțeles, pe partenerul ei de viață.

Ispita de la ”Insula Iubirii” a pierdut sarcina! Urma să devină prima dată mamă
Ispita de la ”Insula Iubirii” a pierdut sarcina! Urma să devină prima dată mamă

Pentru a depăți aceast episod total nefericit din viața ei, surse din anuturajul vedetei au declarat faptul că a pus foarte mult accent pe muncă. Mai mult, și-a ținut acest eveniment nefericit ascuns o vreme.
Chiar dacă viața i-a încercat în cel mai crunt mod posibil, ispita nu renunță la visul ei de a deveni mamă. Cu siguranță, golul ei va fi acoperit în viitorul apropiat de venirea pe lume a celui mai așteptat copil.