După o pauză mai lungă, Bianca Pop este din nou în lumina reflectoarelor.

Fosta ispită a început să posteze tot mai des pe rețelele de socializare și să câștige mai mulți urmăritori. Iar de cele mai multe ori, Bianca reușește să-și bine dispună fanii. De această dată, bruneta s-a certat cu un șofer Uber iar fanii au oferit cele mai delicioase comentarii. Deși scandalul s-a petrecut în urmă cu mai mult timp, clip-ul a fost repostat și a ajuns viral.

De cât merge cu Uber-ul

@27alina10Eu merg cu Uber de o luna de zile 😂😂😂♬ sunet original – Alina!

“Acel moment când realizezi ca putea sa oprească războiul dacă voia.” ; “ Știe cineva dacă s-a închis Mon Cher ? 😂; “Asta dacă vrea inchide si ușile la sifonier.”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Internauții s-au întrebat de multe ori ce s-a întâmplat cu Bianca care nu ieșea din casă dacă nu avea 1.000 de euro în portofel. Bruneta a mărturisit pentru cei de la Cancan de ce a ales să nu mai apară în emisiuni. De asemenea, fosta ispită a mărturisit că îi este dor de “Insula Iubirii”.

„Nu am mai apărut la TV pentru că nu am simțit să apar, pentru că nu mi-am dorit să apar, sinceră să fiu, deși am fost căutată des! Și am refuzat elegant. Am fost toată vara plecată prin vacanțe. Nu am postat pentru că, la fel, nu am simțit să mă mai expun. Am realizat unde am greșit și cât am greșit cu expunerea mea.

De “Insula Iubirii” îmi este dor, a fost o experiență tare frumoasă în viața mea. Datorită lor am ajuns cunoscută. Zona de media îți face bine, dar și rău în același timp și trebuie să știi să gestionezi treaba. Eu, la un moment dat, m-am pierdut ”, a declarat Bianca Pop în exclusivitate pentru CANCAN.RO.