Roxana Nemeș este cunoscuta cântăreață de la noi. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a stârnit controverse din partea internauților în urma fotografiilor postate. Aceștia au acuzat-o pe tânără că își editează prea mult pozele și că este vizibil că în realitate ea nu arată deloc așa. Unde mai pui că Roxana Nemeș a participat la „Survivor România”. Acolo a fost văzută de nenumărate ori nemachiată și fără niciun program photoshop. 

Roxana i-a contrazis pe urmăritorii săi spunându-le că folosește doar filtre de înfrumusețare și că asta nu înseamnă că nu este mândră de cum arată de fapt.

Roxana Nemeș mizează pe mulțumirea de sine atunci când vine vorba de aspectul ei

Vedeta este extrem de mândră de cum arată, după cum le-a spus și fanilor. Aceasta le-a contrazis acuzațiile și a spus că este mulțumită de aspectul său fizic. De asemenea, cântăreața le-a spus internauților că folosește doar filtre de înfrumusețare și că îi place să se joace cu ele.

“Noi, femeile, ne punem filtre. Mie, una, îmi place să mă joc din când în când. Poate sunt nemachiată într-o zi și îmi pun un filtru, nu că aș avea o problemă cu asta, că m-a văzut o țară întreagă nemachiată.

Recunosc, îmi place să mă joc, cumva ține și de munca mea, îmi și place să stau pur și simplu și să fac treaba asta, dar în același timp eu sunt foarte mulțumită de cum sunt eu în viața de zi cu zi, lăsând la o parte online-ul și Instagram-ul. Cred că asta trebuie să urmărească femeile, nu să fim mai frumoase!” , a transmis cântăreața în mediul online.

Își editează sau nu Roxana Nemeș fotografiile din social media? Blondina a recunoscut totul, fără rețineri
social media

Roxana Nemeș o consideră pe mama sa model de frumusețe

Fosta concurentă a show-lui „Survivor România” o apreciază extrem de tare pe mama sa care a dobândit o frumusețe naturală. De asemenea, artista a mai spus că până la 60 de ani, nu vrea să-și facă nicio operație estetică.

“Până la 60 de ani sper să pot să fac sport, să mă mențin ok și să nu am neapărat nevoie de anumite lucruri. Dar pe la 60 de ani probabil că n-o să mai zic nu.

Dar și atunci, nu mi-aș dori să arăt încât să nu mă mai recunoști sau să am pielea prea întinsă, nu aș vrea să beau sucul cu paiul și îmi curgă pe lângă.

Eu mă uit mereu la mama care are 62 de ani acum, care arată ok. Se vede, are riduri, sunt riduri de expresie, dar asta te face și mai frumoasă. Se vede că ai trăit frumos!” , a mai adăugat Roxana Nemeș.