Delia Matache și soțul său Răzvan sunt împreună de aproape 10 ani. Ei bine, toată lumea se întreabă când sau dacă au de gând cei doi să devină părinți.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, când a venit vorba despre acest subiect, Delia a încercat oarecum să ocolească răspunsul, însă, într-un final a spus că se mai gândește dacă ea și soțul ei vor deveni părinți în viitor.

„Ne mai gândim…”

Sursa: Social media

„Deja am foarte multe variante de răspuns și toate sunt de nedifuzat. Hai să mergem cu o variantă drăguță, ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim. Rămâne varianta: ne mai gândim!”a declarat Delia pentru cancan.ro

Cea care a dat-o de gol pe artistă că și-ar dori copii a fost chiar mama da, Gina Matache. Aceasta a spus că fiica sa își dorește copii, însă nu vrea să spună mai multe lucruri pentru că nu își dorește ca Delia să o mai certe pentru că face declarații în numele ei.
„Delia își dorește copil, dar când o vrea Dumnezeu! Nu vreau să mă mai bag în casa ei! Mă ceartă mereu că vorbesc în numele ei!”a declarat în trecut Gina Matache, mama Deliei pentru Viva!
În același timp, Delia afirmă că, în eventualitatea în care ar deveni mamă nu și-ar dori să fie la fel de autoritară precum au fost părinții săi. De asemenea, vedeta spune că la vârsta de 18 ani și-a luat viața în piept și a plecat de acasă.

„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine că şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă.” a declarat Delia Matache pentru sursa citată anterior