Christina Ich și Alex Pițurcă sunt împreună de mai mulți ani, iar din povestea lor frumoasă de iubire a luat naștere un copil superb, alături de care influencerița nu se afișează prea des pe rețelele sociale. Sunt anumite aspecte din viața sa, pe care ea preferă să le păstreze doar pentru ea și se bucură din plin că poate face acest lucru. Nu îi place, deși este extrem de activă pe rețelele sociale, ca internauții să știe chiar totul despre ea.

Christina Ich a dat cărțile pe față

Sunt multe aspecte din viața sa despre care nu a vorbit până zilele trecute. Vedeta nu a avut parte de un trecut prea fericit, ba chiar acesta și-a pus destul de mult amprenta asupra sa. Ea nu a vrut să discute despre cele mai grele momente prin care a trecut, deoarece a considerat că nu ar interesa, probabil, pe nimeni. Admiratorii ei au empatizat cu ea, mai ales că sunt mulți care au trecut prin situații asemănătoare cu ale ei.

Având în vedere că este de atât de multă vreme cu Alex Pițurcă și au chiar și un copil împreună, multă lume s-a întrebat oare când se vor căsători cei doi. Se pare, însă, că nunta nu se află pe lista planurilor de viitor pe care le are vedeta. Christina Ich nu și-a dorit niciodată să se căsătorească și nici măcar nu se vede îmbrăcând vreodată rochia de mireasă. Își iubește partenerul extrem de mult și chiar dacă este tatăl copilului ei, nu ar vrea să se mărite cu el.

Își dorește sau nu Christina Ich să se mărite cu Alex Pițurcă: "Îl iubesc extraordinar..."

 

”Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordianar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am dorința asta arzătoare să mă văd mireasă.”, a spus Cristina Ich într-un interviu, care a fost postat recent pe YouTube, surprinzând pe toată lumea.