Fiica Marisei Paloma este mai atașată de tatăl ei.

Marisa Paloma și partenerul ei, Liviu au devenit părinți în luna decembrie a anului trecut. Fiica lor, Iris are opt luni și deja are un părinte preferat deoarece îi face toate poftele micuței. 

Viața Marisei Paloma s-a schimbat de când a devenit mămică și este în al nouălea cer. Sarcinile privind creșterea fetiței se împart între ea și partenerul ei. Aceștia fac o echipă minunată și sunt dedicați micuței lor. Fosta concurentă de la „Bravo ai Stil!” a mărturisit că micuța are un părinte preferat și are toate motivele să fie așa.

Iris primește acum și mâncare solidă, mămica fiind sigură că îi oferă zilnic o masă de legume. Marisa Paloma este dedicată și îi dă fiicei să mănânce chiar dacă nu vrea., în timp ce Liviu nu face acest lucru. La primul semn că micuța nu vrea să mănânce o lasă în pace, iar vedeta nu este de acord cu acest lucru. Se pare că fetița are un temperament puternic încă de mică și reușește să-și câștige părinții foarte ușor.

„Trebuie să mă îndrept către casă, fiindcă astăzi îi voi da eu legumele lui Iris, să fiu sigură că le mănâncă. La Liviu dacă se strâmbă puțin, gata, nu-i mai dă să mănânce. Așa ea scapă foarte rapid. Acesta este unul dintre motivele pentru care Iris adoră să stea cu taicăsu. Bine, unul dintre ele, că sunt multe altele. Vreau să văd dacă mănâncă legumele, să nu mai sărim peste masa de legume.”, a spus Marisa Paloma pe contul ei de Instagram.

Social media

Iris a ajuns de mai multe ori la spital

De când s-a născut, micuța a avut probleme și a mers în mai multe spitale de stat. Marisa Paloma s-a panicat fiindcă fiica ei plângea incontrolabil și nu știa cum să o liniștească. Pentru a rezolva situația, Iris a ajuns pe mâinile medicilor pediatri din cauza unor simptome pe care mămica le-a sesizat.

„Am mers la alergolog acum. Am făcut primele teste cutanate. Au ieșit negative. Între timp a și adormit. (…)”, a povestit Marisa Paloma în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.