Vremurile de glorie au dispărut, se pare, pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar a ajuns la sapă de lemn, iar acum duce grija zilei de mâine. Cu siguranță nu se aștepta la un asemenea viitor, dar iată că viața te duce într-un punct în care nici nu te-ai vedea vreodată.

Reclamă

Așa s-a întâmplat și în cazul lui Irinel Columbeanu. Odată cu anii bătrâneții, în viața acestuia au apărut grijile foarte mari de ordin financiar. În aceste momente, acesta se află în imposibilitatea de a-și mai duce traiul cu care era obișnuit acum ceva timp.

Reclamă

Vila sa din Izvorani este acum istorie pentru Irinel Columbeanu. Acum acesta trăiește în Colentina într-un apartament închiriat. Acesta are de plătit suma de 350 de euro în fiecare lună. Chiar și așa, fostul afacerist o duce foarte greu, de multe ori aflându-se în imposibilitatea de a plăti această sumă.

Ce sumă costă vila șui Irinel Columbeanu din Izvorani?

Acum câțiva ani, Irinel Columbeanu defila fără nicio grijă în cele mai extravagante ipostaze. Averea lui de 70 de milioane de euro este de domeniul tecutului acum, acesta fiind nevoit să se descurce cum poate pentru a-și trăi liniștit bătrânețea. Fosta sa locuință, vila din Izvorani, a fost pusă la vânzare de câtre bancă pentru suma de 750.000 de euro.

Irinel Columbeanu ne-a obișnuit în trecut să–și etaleze toate obiectele de lux de care dispunea, mașini scumpe, ceasuri cu o valoare uriașă, dar și domnișoare la prima tinerețe. Tot luxul și viața de tinerel erau pe placul fostului afacerist de succes. Aceste vremuri au apus, însă.
Banca la care milionarul a făcut în trecut un împrumut de 5,5 milioane de euro, l-a executat silit pentru că nu și-a mai plătit rata. În aceste condiții, Irinel a rămas fără vila de la Izvorani, zeci de terenuri în Ciolpani, precum si pe trei apartamente din București, banca punând sechestru pe ele, conform Spynews.