Irinel Columbeanu face și face și din nou apare în lumina reflectoarelor. Afaceristul a făcut niște declarații surprinzătoare din care dă de înțeles că este pegătit să o ia de la capăt în prezența unei domnișoare mult mai tinere decât el. În urma apariției unor imagini controversate cu fostul milionar alături de niște domnișoare, se pare că acesta nu ar spune nu unei realații cu o tânără. Fostul soț al Monicăi Gabor susține faptul că femeile mult mai tinere decât el îi oferă multă energie.

Irinel Columbeanu nu spune stop decarațiilor surprinzătoare nici de această dată. A fost surprins în compania unor tinere domnișoare, așa că de acum nu excludem ideea ca afaceristul să își ia de braț o tânără, așa cum făcea și în vremurile bune, de altfel. Din primele sale mărurisiri ne dăm seama de faptul că ne putem aștepta la orice și că nu ar spune nu unei noi relații cu o domnișoară în cazul în care ar ajunge la un consens din acest punct de vedere cu una dintre cele cu care a fost surprins acum puțin timp.

Irinel Columbeanu, pregătit pentru o nouă relație amoroasă?

Irinel Columbeanu recunoaște faptul că femeile tinere sunt o sursă de energie pentru el, recunoaște că îi plac foarte mult și că nu ar refuza o relație cu o atfel de femeie.

“Cui nu îi plac fetele tinere? Ele îmi dau energie și îmi iau energia. Când ajung la un consens cu una dintre domnișoarele cu care am fost surprins am să vă comunic”, a declarat Irinel Columbeanu.

Fostul milionar încearcă din răsputeri să prindă din nou forțe din toate punctele de vedere. Acum ceva timp a pierdut totul, inclusiv vila sa din Izvorani care s-a dus pe apa sâmbetei într-un incediu care a devastat-o în întregime. În ciuda eforturilor pompierilor, casa nu a mai putut fi salvată, astfel că Irinel Columbeanu și-a putut vedea agoniseala de-o viață fumegând. Acum trăiește într-un apartament cu chirie și înceracă să se remobilizeze nu doar în ceea ce privește planul finanicar, după cum se pare.

Irinel Columbeanu se gândește să-și facă o nouă iubită tânără! ”Cui nu-i plac fetele tinere?”

”Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a povestit afaceristul la Xtra Night Show.