Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au iubit acum mai mulți ani și au decis în urmă cu aproximativ zece ani de zile să pună stop căsniciei lor. Cei doi au împreună o fiică minunată care este deja o domnișoară în toată firea. Cu toate acestea, cu toții se întreabă ce părere are Irinel Columbeanu despre fosta sa soție care acum trăiește o viață de vis în America.

Cu toate că cei mai mulți i-au criticat din cauza diferenței mari de vârstă care există între ei, cei doi tot și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în anul 2006. Părea că între ei se află o dragoste nebună, fapt care s-a și concretizat, pentru că nu după mult timp de la căsătorie a venit pe lume o fetiță minunată pe nume Irinuca. Acum nu mai este deloc o copilă și începe să-i semene leit mamei sale. Are 14 ani și se bucură de atenția a mii de fani în mediul online.

Divorțul dintre ei s-a produs la câțiva ani după ce au devenit părinți pentru prima dată, astfel că momentul despărțirii lor nu a fost lipsit de multe controverse și săgeți otrăvitoare pe care soții și le-au aruncat o bună bucată de vreme.

Irinel Columbeanu o admiră pe Monica Gabor chiar și după divorț: ”Îmi place că muncește”

Ce crede Irinel Columbeanu despre fosta sa soție, Monica Gabor?

Monica Gabor a fost cea care a înaintat actele de divorț, acuzându-l pe soțul ei de faptul că ar fi înșelat-o. Nu mult a durat, că cei doi s-au despărțit definitiv. Acum tot ce-i mai leagă este fiica lor.

Ulterior, Monica Gabor și-a dat un restart la viață, astfel că s-a stabilit în America alături de fiica ei. Mr Pink este partenerul de viață al frumoasei românce acum și pare că le merge din ce în ce mai bine pe toate planurile.

Monica Gabor lucrează în învățământ, fiind profesoară suplinitoare. Irinel Columbeanu are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții și este bucuros că fiica lui a primit o educație aleasă. A recunoscut că și Mr Pink a făcut o treabă foarte bună în acest sens.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit.”, spunea Irinel Columbeanu despre Monica Gabor.