Irinel Columbeanu a rupt tăcerea și a oferit detalii șocante despre vila lu din Izvorani care a ars din temelii în urmă cu câteva luni. Se pare că afaceristul are motive întemeiate să creadă că nu a fost vorba doar despre un incendiu și că acesta a fost doar un pretext pentru a putea fi duse la bun sfârșit împlinirea unor interese.

După incendiu, din casă au dispărut câteva lucruri extrem de valoroase, determinându-l pe Irinel Columbeanu să creadă că, de fapt, a fost vorba despre un așa zis ”furt deghizat”. Iată cu ce detalii surprinde Irinel Columbeanu!

Anul 2020 a adus cu sine multe pierderi pentru Irinel Columbeanu în plan material și nu numai. Mai exact, în luna octombrie a anului trecut, fostul afacerist avea să-și vadă vila din Izvorani făcută scrum. La aproximativ cinci luni de la dezastru, Irinel Columbeanu dezvăluie faptul că ar fi altceva la mijloc, ceva mult mai mult decât un incendiu.

Irinel Columbeanu, incendiul – ”un furt deghizat”

După ce vila sa s-a făcut scrum, unele obiecte de mare valoare nu au mai putut fi găsite. Este vorba despre fresca realiztă de Sabin Bălașa, una dintre cele trei opere de artă de acest fel pe care Irinel Columbeanu le deținea și față de care avea o foarte mare grijă.

„A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă… Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate.”,a declarat recent Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Irinel Columbeanu, noi detalii despre vila din Izvorani care a ars din temelii”A fost un furt deghizat”

Irinel Columbeanu, detalii șocante

Mai mult decât atât, Irinel Columbeanu a mai adus în discuție subiectul acest la un moment dat și a declarat faptul că vila nu se mai afla în proprietatea lui tocmai din 2009 și nici nu ar fi fost asigurată, motiv pentru care banca nu ar fi putut cum să-i ia vila.

Irinel Columbeanu mărturisește că nu i-a fost deloc ușor să-și vadă vila pusă la pământ după ce a avut loc nefericitul eveniment luând foc. Cu toate acestea, el și-o aduce aminte fix așacum era înainte ca dezastrul să se producă.

„Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, spunea Irinel.