Irinel Columbeanu: Decăderea dramatică a unui milionar și secretul care îl mănâncă pe dinăuntru

Irinel Columbeanu după AVC: Milionarul care a devenit o umbră

Era o vreme când numele lui Irinel Columbeanu făcea toate paginile de tabloid să ardă. Dar astăzi, vremurile alea par depărtate ca niciodată. După un AVC în 2022, omul s-a schimbat. Ce vedem acum e un Irinel abătut, cu o privire pierdută în gol. Și nu e doar fizicul care a avut de suferit: nici măcar nu-și poate ține ochiul deschis cum trebuie sau să ducă un pahar la gură fără probleme.

Toate astea s-au văzut clar în interviul lui pentru „Fiță cu Adiță”. Dacă nu știai cine e, ai zice că e doar un om obișnuit, cu problemele lui. Nimic nu mai amintește de bărbatul care făcea ravagii în inimile femeilor.

Marea lui părere de rău: Candidatura la Primăria Capitalei

Dar poate cea mai dureroasă revelație a fost legată de o decizie pe care o regretă amarnic. Irinel a povestit că cel mai mare regret al lui e că a candidat în 2011 la Primăria Capitalei. În fața lui a avut nimic altceva decât pe Sorin Oprescu, și, de-atunci, spune el, viața lui a intrat pe un tobogan fără sfârșit. „Am primit o comunicare de la bancă că creditul a fost declarat scadent”, își amintește el.

În vreme ce unii pot spune că e doar un alt episod din viața unui milionar căzut în dizgrație, situația lui e un exemplu pentru toți cei care vor să își urmeze impulsurile fără a evalua riscurile.

Reacția oamenilor: „O, Doamne, mi-au dat lacrimile”

Șocul a fost atât de mare încât a bulversat întreg spațiul virtual. Pe internet, românii au avut doar cuvinte de compasiune și sprijin pentru fostul milionar. „Dorința lui era să renască din nou dar viața nu-ți dă mereu ceea ce-ți dorești!”, a spus un internaut. Altul își exprima admirația: „Un om educat cu mult bun simț!”.

Nu e doar un caz izolat. Sentimentul general e unul de compasiune și simpatie, sentimente pe care puțini le-ar fi acordat lui Irinel în zilele lui de glorie.

Totuși, în ciuda tuturor problemelor și regretele pe care le are, Irinel nu a pierdut simțul umorului. Așa cum ne-a obișnuit, el își dorește o nouă iubită, și nu oricare. „Nu am preferințe la culoarea părului, nici la culoarea ochilor, dar mi-ar plăcea să aibă ochii albaștri”, mărturisește el.

Dincolo de toate acestea, Irinel Columbeanu rămâne un personaj complex și controversat. Recent, s-a întors din America unde a fost să își vadă fiica și fosta soție. Ce va urma, rămâne de văzut, dar cert este că publicul încă îl are în vizor. Cu bune, cu rele, povestea lui rămâne una care ne ține cu sufletul la gură.