Fostul milionar de la Izvorani se pregătește pentru marele eveniment. Irinel Columbeanu va lansa propria sa carte

Fostul milionar de la Izvorani se pregătește pentru a-și lansa propria carte. Omul de afaceri Irinel Columbeanu a vorbit în cartea sa despre viața personală și fostele relații. Acesta își va invita fostele partenere de viață să participe la lansare.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a povestit în cartea sa despre relațiile pe care le-a avut. Își invită fostele partenere din viața sa la lansarea cărții. Nume precum Monica gabor, Romanița Iovan sau Anna Lesko apar în cartea acestuia.

Se apropie momentul mult așteptat. Irinel Columbeanu se pregătește să își lanseze noua carte

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, fostul milionar de la Izvorani a oferit detalii despre ce se va găsi în cartea sa. Deja pune la punct ultimele detalii pentru evenimentul care va avea loc în câteva zile. Omul de afaceri avertizează că vor fi dezvăluite multe secrete. Foarte multe detalii însă nu a oferit.

„Am întrebat multă lume dacă pot vorbi de ei sau de ele și am încercat să păstrez o atitudine decentă față de aceste persoanje. De altfel, câteva dintre ele vor fi prezente și la lansare. Eu așa am gândit lansarea, să invit și câteva dintre personajele cărții.”, a declarat acesta conform viva.ro

Irinel Columbeanu își invită fostele iubite la lansarea de carte! Ce a declarat omul de afaceri
evz.ro

Primii bani ai lui Irinel Columbeanu au fost făcuți din vânzarea de artizanat pe drumul spre plajă

Pe lângă detalii și secrete legate de viața amoroasă care vor ieși la iveală, omul de afaceri a scris despre perioada comunismului, cum și-a câștigat primii bani, dar și pe ce i-a cheltuit. Întâmplarea a avut loc în vara anului 1917.

„Cu referire strictă numai la copilărie și adolescență, schimbarea netă de perspectivă petrecută în tabăra internațională de copii de pe malul Atlanticului, la Biarritz, în vara anului 1971. În tabără, noutatea a fost că, pentru prima dată am reușit să câștig primii mei bani, vânzând artizanat românesc pe drumul către plajă. După care, cu jumătate din bani, m-am dus prima dată la un bar și, după închidere, cu chelnerița și cu sora ei acasă, peste granița cu Spania și pentru prima dată (pentru mine) fără frontiere…”, a mai spus acesta, conform spynews.ro

 

 

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!