Irinel Columbeanu este un personaj monden care a avut o avere impresionantă, datorită afacerilor pe care le-a derulat de-a lungul timpului. Fostul soț al Monicăi Gabor a devenit notoriu ca personaj monden după ce s-a căsătorit cu vedeta. 

Cu toții știm că diferența de vârstă dintre ei este extrem de mare. Cu toate acestea, însă, Irinel i-a cucerit inima Monicăi, iar din căsnicia lor a rezultat o fetiță. S-au despărțit în 2011, iar de-atunci, omul de afaceri a mai avut relații cu tinere. De aceea, oamenii se întreabă dacă nu cumva sunt „de vină” banii sau chiar are un șarm aparte.

Irinel Columbeanu, despre motivul pentru care l-au iubit femeile

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Irinel Columbeanu a răspuns la o mulțime de întrebări controversare. Atât despre viața personală, cât și despre cea profesională. Ei bine, printre răspunsurile sale, s-a aflat unul inedit. Care crede Irinel că este motivul pentru care a avut lipici la femei? Banii sau șarmul?

„Aici ar trebui să răspundă el. Așa mi s-ar părea corect, căci întrebarea li se adresează lor. Dar o să răspund eu în locul lor. Ce ați spus… banii sau șarmul? Eu zic șarmul.”, a menționat Irinel Columbeanu la KANAL D.

 

@starlovve♬ sunet original – Angel

Cu cine s-a iubit Irinel Columbeanu

După cum spuneam, Irinel Columbeanu a avut mai multe relații cu femei mult mai tinere. Anterior căsniciei cu Monica, „Iri” a trăit o poveste de dragoste cu creatoarea de modă Romanița Iovan, iar apoi a continuat să se iubească cu Ana Lesko, cunoscuta cântăreață.

După ce a întâlnit-o pe Monica, cei doi s-au căsătorit, iar din căsnicia lor a rezultat o fetiță. Totul avea să se încheie, însă, în 2011, când cei doi au hotărât să divorțeze. Vă amintim că fostul milionar avea un domeniu de invidiat la Izvorani. Însă, în 2019, a fost executat silit și a ajuns să trăiască cu chirie în Colentina.