Irinel Columbeanu și Monica Gabor și-au spus adio în urmă cu mulți ani de zile. Divorțul celor doi nu a fost tocmai unul pașnic, iar acum omul de afaceri a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre cea care i-a fost parteneră de viață. Acesta a vorbit despre felul în care Monica Gabor s-a schimbat de-a lungul anilor și ce rol au jucat banii și puterea în schimbarea „Scorpiei de la Izvorani”.

Invitat în cadrul podcast-ului realizat de către Nasrin Ameri, Irinel Columbeanu a dat din casă câteva detalii surprinzătoare legate de relația pe care a avut-o cu Monica Gabor. Acesta a mărturisit că de-a lungul timpului atitudinea acesteia s-a schimbat considerabil, mai ales din cauza banilor și a puterii pe care a ajuns să o dețină. Se pare că Monica Gabor și-a meritat porecla de „Scorpia de la Izvorani” și asta pentru că s-ar fi purtat foarte urât că toată lumea.

„Da, au schimbat-o (banii n.r.), la modul în care a ajuns să fie poreclită «Scorpia de Izvorani», în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări. Da, au schimbat-o.

Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de «power» (n.r. putere).

Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere.”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, victima unei înscenări

Irinel Colubeanu a mai mărturisit că fosta parteneră era o fire extrem de credulă, dând exemplu în acest sens episodul care a dus chiar la destrămarea mariajului. Omul de afaceri spune că a fost victima unei înscenări atunci când ar fi fost prins cu două fete în jacuzzi. Se pare că acesta a încercat să îi explice Monicăi cum au sta lucrurile, însă aceasta nu l-a crezut.

„Monica Gabor a fost pradă mai ușoară. Divorțul a fost grăbit prin niște metode expuse chiar în acest volum de altfel (n.r. Chintesența). Fetele cu care am fost surprins în acel jacuzzi au fost plătite să ajungă acolo. Am auzit teorii care spunea că poate Monica a fost în spatele acestei înscenări. Au fost atâtea teorii că nu cred că aveți dvs. minute.

Eu mai mult decât să le dau afară și să le explic unde este poarta, ca să plece spre nord în orașul Brașov, de unde erau, cu propria lor mașină, deși nu înțelegeam cum puteau să conducă că erau bete amândouă, ce altceva să fi făcut.

În legătură cu ceea ce s-a întâmplat sau mai bine zis cu ce nu s-a întâmplat eu am încercat să-i explic Monicăi punct cu punct, să fiu cât mai explicit. Nu m-a crezut. M-a durut că s-a lăsat păcălită atât de ușor.”, a mai spus Irinel Columbeanu.