Irinel Columbeanu a ajuns la mila Monicăi! Cum i-a răspuns fosta soție, după ce i-a cerut bani împrumut:

Ce-a fost și ce a ajuns! Înainte se lăfăia în lux, cu tinerele, acum trăiește în chirie și cere bani cu împrumut. Irinel Columbeanu a luat masuri drastice pentru a iesi la liman.

Bărbatul a fost nevoit sa părăsească vila de la Izvorani. S-a mutat în chirie într-un apartament din Cosmopolis, dar datoriile la intretinere l-au facut sa evacueze locuinta. Pentru că nu a putut plăti 1800 de lei, s-a mutat în Colentina. Cine ar fi crezut ca se va alege praful de toata averea barbatului?

De unde a început declinul?

Fostul om de afaceri a inventat un material de constructii care l-a adus la sapa de lemn. A împrumutat 5 milioane de euro pentru a produce „columbeanitul”, care s-a dovedit a fi un esec urias. Nu au aparut cumparatori pentru materialul minune, iar banca i-a luat zeci de terenuri. Si casa a pierdut-o tot atunci, pentru ca garantase cu ea împrumutul la bancă.

Nici in cele mai negre cosmaruri nu credea ca va ajunge aici. Irinel Columbeanu se lăuda înainte cu Rolls Royce-uri și Bentley-uri, iar acum conduce un Opel Astra la mâna a doua.

Apropiatii lui Irinel au dezvăluit în presă că bărbatul a apelat la un gest, pe care n-ar fi crezut vreodată că îl va face. I-a cerut bani Monicăi!

„Irinel a sunat-o pe Monica. A lăsat ruşinea la o parte. I-a spus că are nevoie de nişte bani şi i-a explicat ce probleme are. Monica are un tată de întreţinut, o are şi pe fiica ei Irina în America. Nu i-a spus din prima «Da». Este o situaţie grea pentru el. De când a pierdut toată averea, abia se mai întreţine”, potrivit publicației citate.

Primele zvonuri despre sărăcia în care a ajuns Irinel au apărut atunci cand a aparut la Asia Express. Toata lumea s-a intrebat de ce un milionar ar alege sa treaca prin aceasta experienta. Presa a început sa scormoneasca si asa a aparut adevarul despre actuala situatie a lui Irinel.

Lasă un răspuns

Carmen de la Sălciua l-a uitat, în sfârșit, pe Culiță Sterp! Gestul care i-a pus pe gânduri pe fani

Prima reacție a lui Viorel, după ce Vulpița a plecat noaptea cu un concurent de la Puterea Dragostei. „Dacă se mai face vreo filmare, vreau să…”