La începutul acestui an, Irina Tănase mărturisea că Liviu Dragnea, fostul președinte PSD, s-a despărțit brusc de ea, printr-un simplu mesaj pe telefon. Cei doi au fost împreună timp de 8 ani, iar tânăra se arăta dezamăgită de alegerea fostului politician. La mai bine de cinci luni de la despărțire, Irina Tănase şi-a găsit alinare în braţele unui alt bărbat, la fel de potent financiar. 

Irina Tănase are un iubit putred de bogat

Irina Tănase, în vârstă de 30 de ani, are un nou iubit după separarea definitivă de Liviu Dragnea. Dacă în urmă cu ceva timp, ea dezvăluia că-l iubește enorm de mult pe fostul șef PSD, iată însă că aceste vorbe sunt de domeniul trecutului acum.

 „Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.ro.

Acum, blondina iubește pe altcineva și nu se mai ferește de ochii curioșilor! Recent, Irina Tănase s-a afișat în public cu noul ei partener. Conform Mediaflux.ro, iubitul tinerei este nimeni altul decât multimilionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”. Libanezul de 53 de ani a fost desemnat cetăţean de onoare al Capitalei, în vara lui 2020. În trecut, el a fost patronul lanțului de farmacii Sensiblu.

Irina Tănase și Roger El Akoury au fost surprinși în timp ce luau prânzul la un restaurant de lux din Capitală. Cei doi au fost zâmbitori și relaxați, semn că relația lor merge de minune.

Fostul lider PSD i-a dat papucii Irinei Tănase

După o relație de opt ani de zile, Liviu Dragnea s-a despărțit brusc de ea, printr-un mesaj pe telefon. Ulterior, el ar fi blocat-o fără a aștepta ca aceasta să reacționeze.

Irina Tănase a declarat că o doare că Dragnea nu a avut încredere în ea și a decis să se despartă de ea fără să îi poată dovedi că se înșală.  Totuși, ea explică faptul că are răbdarea și speranța că într-o zi Liviu Dragnea o va asculta și va înțelege că i-a fost fidelă.