Irina Tănase îl dă uitării pe Dragnea. Blondina uimeşte din ce în ce mai mult. Iubita lui Dragnea pare să îşi îndrepte cât mai mult activităţile către viaţa personală. Aceasta nu este prezentă foarte des în mediul online, pe reţelele de socializare. Şi când apare în online, uimeşte cu postările sale.

Reclamă

De această dată, iubita lui Liviu Dragnea a revenit în forţă pe pagina sa personală de Instagram. Aici postează cel mai des. Acum, blonda lui Dragnea a revenit în online și a postat o fotografie cu ea care i-a uimit pe toţi.

Reclamă

În noua sa apariţie, Irina Tănase pare extrem de fericită, cum rar apare în poze. Aceasta afişează un zâmbet larg şi o strălucire aparte în ochi. În poza sa în care apare singură, Irina pare mult mai matură.

Cei care o urmăresc au reacţionat imediat. Într-un timp extrem de scurt, fotografia avea peste 300 de aprecieri. Deşi Irina pune mai multe fotografii pe Instaram, aceasta îşi limitează numărul urmăritorilor. Cel mai probabil, Irina face asta pentru a limita accesul unui număr mare de persoane la viaţa sa personală.

Această fotografie este prima din luna mai. Ultimele sale postări publice au avut legătură cu un caz umanitar pentru ajutorarea unui bebeluş aflat în stare critică.

Surse din jurul Irinei Tănase şi lui Liviu Dragnea spun că aceştia s-ar cam fi îndepărtat în acest timp. Dragnea ar mai avea de stat ceva timp în Penitenciar, iar Irina pare să se axeze tot mai mult pe viaţa sa. În schimb, cei doi au dreptul la vizite conjugale pe perioada în care fostul şef PSD este închis după gratii.

Când ar ieşi Liviu Dragnea din închisoare?

Acum două zile, pe data de 27 mai, abia s-a împlinit un an de când Liviu Dragnea îşi execută pedeapsa. Fostul lider al Partidului Social Democrat ar putea fi eliberat după ce îşi va ispăşi o parte din pedeapsă. Legea prevede şi o porţită de scăpare. Potrivit Codului Penal, Liviu Dragnea poate fi eliberat condiţionat, după ce ispăşeşte două treimi din pedeapsă. Mai exacrt, după doi ani şi patru luni, Dragnea va fi acasă.

Zilele de închisoare ale lui Dragnea pot fi mai mici datorită muncii prestate de acesta în interiorul penitenciarului. De altfel, Dragnea a participat şi la activităţi educaţionale. Acesta este motivul pentru care Dragnea va putea merge acasă mai devreme decât îi este pedeapsa pentru care a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC.