Irina Tănase se pare că iubește din nou. La doar câteva luni de la despărțirea de Liviu Dragnea, tânăra s-a afișat la brațul unui multimilionar cu 23 de ani mai în vârstă.

Irina Tănase are un nou iubit, după despărțirea de Liviu Dragnea? Asta se întreabă sute de urmăritori ai blondinei, după ce aceasta a fost surprinsă în compania unui bărbat. Și nu orice bărbat, ci unul celebru în România. Bărbatul este cu 23 de ani mai mare decât fosta parteneră a fostului lider PSD și e extrem de bogat, chiar multimilionar.

Irina Tănase l-a uitat pe Liviu Dragnea

Irina Tănase pare că a trecut destul de repede peste despărțirea de fostul său iubit, liderul PSD Liviu Dragnea. Blondina a fost surprinsă recent de paparazzi mediaflux.ro în compania unui alt bărbat. Conform sursei citate, acesta pare a fi chiar multimilionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”, în vârstă de 53 de ani.

Sursa: Social Media

Cei doi s-au afișat împreună în public cu câteva zile în urmă, atunci când au luat prânzul într-un restaurant de lux din Capitală.

Alături de ei, la masă au fost invitați, pentru puțin timp, și doi parteneri ai afaceristului, semn că fosta iubită a lui Liviu Dragnea a făcut deja cunoștință cu cercul de prieteni ai lui Akoury.

Roger El Akoury deține afaceri de milioane de euro

Roger El Akoury este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de pe piața medicamentelor, drept dovadă și porecla cu care s-a ales de-a lungul timpului.

Bărbatul, care în prezent este cel important acționar al grupului „A&D Pharma”, a deținut în trecut lanțul farmaceutic „Sensiblu”.

Sursa: Social Media

Conform Ziarului Fiananciar, în urmă cu 5 ani libanezul a decis să-și vândă afacerea unui fond ceh de investiții care deține „Dr.Max” și un renumit lanț de case de pariuri, pentru suma de 400 de milioane de euro.

La momentul actual, Akoury este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest. El a mai ajuns în atenția presei mondene în anul 2006, după ce s-a aflat că avea o relație cu Anna Lesko.