Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta s-a făcut remarcată în România, după ce a lansat piesa „Visele”. De atunci, ea a reușit să cucerească pe toată lumea cu vocea și versurile ei. Cântăreața își scrie singură piesele și transmite emoții prin toți porii. Se bucură de succes pe toate planurile și este o femeie împlinită în adevăratul sens al cuvântului.

Când s-a mutat din Moldova în România, Irina Rimes avea imaginea unei fete cuminți și timide. Fanii o apreciau pentru stilul ei inconfundabil. Recent, ea a decis că este vremea pentru o schimbare și a renunțat la tunsoarea care a consacrat-o. Cu toate acestea, nu a putut renunța de tot la breton.

Irina Rimes are fani adevărați

Toate piesele pe care le-a lansat artista până acum au ajuns la inimile fanilor. De curând, ea a vrut să dea lovitura pe plan internațional. Aceasta a colaborat cu Cris Cab și au lansat împreună acum ceva vreme melodia „Your love”. Aceasta a depășit la puțin timp de la lansare un milion de vizualizări pe YouTube și a intrat în Trending. Irina Rimes nu poate decât să se bucure pentru reușita sa.

Cântăreața este extrem de rezervată când vine vorba despre viața personală. Ea preferă ca oamenii să afle despre persoanele pe care le-a iubit din piesele pe care le lansează. La fel ca toate piesele ei și piesa  „Nu știi tu să fii bărbat” a fost scrisă pentru cineva anume; o persoană pe care a iubit-o și care a dezamăgit-o.

Irina Rimes, șocată de gestul unui fan. Cea putut să facă un bărbat pentru ea: "Ceeee?"
Instagram

Irina Rimes a fost șocată în momentul în care a văzut că un fan de-al său, bărbat fiind și-a tatuat versurile acestei piese. Nu se aștepta la asta niciodată și le-a arătat repede și fanilor de pe Instagram imaginea respectivă.

„Ți-am dat puterea asupra mea
Eu sunt puternică, dar nu așa
Dar nu acum, când tre’ s-o spun
Cum să ți-o spun?
Nu știi tu să fii bărbat
Pentru o fată
Nici măcar n-ai încercat
Măcar o dată
Argumentul meu e mut
E doar pentru mine
Nu știi tu să fii bărbat
Și nu te-nvață nimeni”, sunt doar câteva dintre versurile piesei sale.