Irina Rimes a fost nevoită să-și facă un credit la bancă pentru a semna cu o casă de discuri.

Irina Rimes este un artist complet în industria muzicii. Talentul și vocea sa au făcut-o să ajungă foarte ascultată și apreciată. Aceasta a fost nevoită să facă un credit la bancă pentru a-și începe o carieră în România alături de o casă de discuri. 

Irina Rimes se bucură de un succes nemaipomenit în țară. Născută peste Prut, în Republica Moldova, aceasta și-a dorit să atingă succesul în România și a reușit. A compus o mulțime de piese pentru artiști români ca Antonia, Andra, Nicole Cherry și mulți alții.

La începutul carierei sale, Irinei Rimes i s-au cerut bani de către casa de discuri pentru a semna contractul. Pentru aceasta, artista a fost nevoită să facă un credit la bancă pentru a avea cariera mult visată.

.„Eu am început împrumutând bani de la bancă ca să-mi plătesc un credit pe care l-am terminat acum vreo 2 sau 3 ani.”, a spus Irina Rimes în podcast-ul moderat de Andi Moisescu.

Irina Rimes: „Asta era o combinație de pe aici”

Irina Rimes a spus în nenumărate rânduri că nu știa cum funcționau lucrurile în România la începutul carieri sale, fiind totul nou pentru ea. Artista recunoaște că i s-au cerut bani de către casa de discuri pentru a semna contractul și să-și susțină singură proiectele muzicale.

„Asta era o combinație de pe aici. Între timp am învățat ce înseamnă combinație. E ca și cum «bă, eu te semnez, dar am nevoie de bani să investesc în proiectul tău și cumva trebuie să vii tu cu banii de acasă că eu n-am.» Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile. Pentru mine era o chestie nouă. Și, în general, România era ceva de neatins, era o încercare tristă de a face ceva.”, a dezvăluit artista.

Sursa foto: Social media

Moldoveanca și-a dorit mult să ajungă în România și să-și facă un nume în industria muzicală. Ea a fost acceptată ușor aici și a ajuns rapid să fie îndrăgită datorită talentului său. Irina Rimes consideră că era nevoie de o fată pe lângă Carla’s Dreams sau The Motans care să fie pe același repertoriu.

„Eu cred că se dorea o fată care să cânte în zona moldovenilor…Carla’s Dreams, The Motans.(…) Cred că era un loc liber.(…) E ușor să-ți găsești în loc în muzică dacă vii cu ceva care încă nu există sau ceva care lipsește. Atunci îți e ușor, în rest e foarte greu.”, a spus Irina Rimes.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.