Reclamă
Reclamă

Irina Rimes este una dintre artistele care își dedică tot timpul uneia dintre cele mai mari pasiuni ale sale. Și anume, muzica. Artista de peste Prut are o conexiune puternică cu tot ceea ce înseamnă muzica și arta și așa simte că trăiește. Destinul a fost de partea ei și i-a scos în cale o persoană care o înțelege perfect.

Irina Rimes este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta a știut cum să creeze conexiuni cu fanii și, mai presus de orice, cum să respire dragoste pentru muzică prin toți porii. Rimes a avut o perioadă în care simțea că nu are deloc în dragoste, mai ales că venea după o relație eșuată cu Killa Fonic și un mariaj încheiat cu divorț.

Irina Rimes a început să creadă în iubirea adevărată chiar în pandemie. Atunci, aceasta l-a întânit pe sufletul ei pereche. David Goldcher este cel care o face pe brunetă fericită, în fiecare zi. Acesta este prezent în viața ei personală, dar și în cea profesională. David este artist francez, așa că asta a ajutat-o foarte mult pe artistă.

Irina Rimes se căsătorește, din nou. Ce spune artista despre relația cu artistul francez

Reclamă

Irina Rimes: „Nu exclud nici o sarcină”

În timpul pandemiei, relația lor s-a consolidat mai mult ca niciodată. Artista a făcut de multe ori naveta București – Paris pentru a petrece timp cu sufletul ei pereche. David a făcut și el pași importanți pentru dinamica lor de cuplu și a venit în România.

Familia Irinei îl apreciază foarte mult pe Goldcher. Ba chiar consideră că este cel mai potrivit bărbat pentru fiia lor. Tocmai de aceea, Irina nu exclude posibilitatea de a se căsători, din nou. Chiar dacă a mai trecut prin experiența mariajului, de data asta, simte că totul va fi diferit. David este cel care îi oferă echilibru, așa că vrea să rămână alături de el până la adânci bătrâneți.

„Nu exclud nici o căsătorie, nu exclud nici o sarcină. În general, nu exclud nimic în viața asta, pentru că am învățat că natura omului este schimbătoare”., a spus Irina Rimes, în exclusivitate, pentru viva.ro.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro