Mulți dintre admiratorii Irinei Rimes au aștepotat cu sufletul la gură momentul în care și ea va fi invitată într-un podcast, deși în trecut a mai fost și invitata lui Damian Drăghici. Ei bine, de data aceasta, frumoasa artistă a fost invitata lui Cătălin Măruță, căruia i-a făcut o serie de dezvăluiri neaștepte, inclusiv despre noul ei partener de viață francez alături de care petrece tot mai mult timp, de la o vreme.

Irina Rimes, invitata lui Măruță

Frumoasa artistă a vrobit, la un un moment dat, despre problemele financiare din pandemie care au afectat-o serios. Irina Rimes nu a mai avut concerte sau evenimente de niciun fel, iar sumele de bani care intrau în conturile sale au început să scadă considerabil. Deși a mers în vacanțe alături de iubitul ei, ea a susținut că dacă ar fi să meargă într-o vacanță în Maldive, la momentul actual nu și-ar permite.

Ea a fost mereu genul de om care și-a gestionat bine banii și a învățat că aceștia se câștigă greu, dar se duc foarte, foarte repede. Nu a primit tot ceea ce și-a dorit când era copil, dar a muncit zi de zi pentru visurile sale și este acum una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Ea a cucerit pe toată lumea cu vocea ei în urmă cu mai bine de patreu ani, când a lansat piesa Visele. De atunci, artista a lansat zeci de piese și trei albume de care este tare mândră și a mărturisit că nu se va opri aici.

 

Irina Rimes, probleme serioase cu banii! Ce a povestit artista: "„Nu-mi permit să plec în vacanță..."

„Nu știu să spun dacă sunt bogată sau săracă. Sunt OK. Nu pot să spun că sunt bogată pentru că sunt lucruri pe care mi-aș dori să le fac, dar nu am resursele financiare necesare. De exemplu, acum nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive sau oriunde. Dar dacă este o necesitate să plec în Franța pentru că am acolo studiouri, nu o fac pentru că îmi fac vacanțe în Franța, ci pentru că trebuie să îmi dezvolt acest business. Din moment ce se dezvoltă proiectul, devine un business. Muzica e în studio și la concerte. În rest este o strategie foarte bine definită. Depinde despre ce vorbim. Dacă trebuie să învestesc niște bani, găsesc. Iau de la mine, fac niște contracte de imagine, dar dacă trebuie să plec în Maldive acum, să îmi fac o vacanță pentru mine, nu mi-aș permite. Suntem în pandemie și nu știm când o să revenim la evenimente.”, a povestit Irina Rimes.