Irina Rimes a dat mereu dovadă de sinceritate în fața fanilor, dar se pare că vedeta nu le arată acestora chiar tot ceea ce face, fiind foarte rezervată, adesea, în ceea ce privește viața ei personală. De la o vreme, artista a reușit să intre din nou în atenția oamenilor care o urmăresc, după ce le-a arătat acestora apartamentul în care s-a mutat în Franța, alături de partenerul ei de viață francez.

Irina Rimes: ”Mai fac uneori lucruri de care nu sunt mân­dră”

La vederea imaginilor respective, unii au ajuns repede la concluzia că artista s-a mutat definitiv acolo, deși ea le-a explicat în repetate rânduri că nu este vorba despre asta și că nu s-a mutat în Paris, ci va sta pentru o scurtă perioadp de timp. Cântăreața lucrează la un nou album, pe care îl pregătește în capitala Franței și din acest motiv este mai mult plecată.

Într-un interviu pe care Irina Rimes l-a acordat recent, ea vorbește despre cum este viața de artist și despre faptul că a făcut multe lucruri de care nu este mândră, dar despre care nu a postat pe Instagram și nici nu a vrut să explice despre ce este vorba. Artista crede despre ea că nu este atât de cunoscută și a susținut că se poate plima liniștită pe stradă sau printr-un mall fără să sară lumea pe ea.

”Depinde de artist, depinde ce vrea el să pro­moveze. Eu, de exemplu, mai fac uneori lucruri de care nu sunt mân­dră, dar n-o să le afişez pe Instagram. N-o să-ți spun nici ție ce anume, ca să nu fac din asta titlu de articol. Ha! Ha! Să ne limităm în a le numi… vicii. Nu mă ascund tot timpul, la fel cum nu mă afişez tot timpul. Nici nu sar oamenii pe mine când mă recunosc pe stradă… Nu sunt atât de cunoscută. Pot să-mi trăiesc viaţa liber şi fără glugă pe cap în mall, într-o instituţie publică sau pe stradă”, a declarat Irina Rimes.

Irina Rimes, mărturisiri sincere despre viața de artist: ”Mai fac uneori lucruri de care nu sunt mân­dră”

 

De multe ori s-a spus despre ea că ar fi pornit de jos, că ar fi fost un copil sărac, care a muncit din greu pentru visurile sale, iar a ținut să explice faptul că nu a fost chiar atât de grav.

. Foame n-a fost niciodată. Nici sărăcie. Sărăcie înseamnă să nu ai siguranţa zilei de mâi­ne, or eu n-am dus-o niciodată atât de rău. Am părinţi care tră­iesc de­cent, şi când am venit în Bucureşti, a­veam unde să stau, nu plăteam chirie. Aveam chiar şi o ma­şină. Ce-i drept, un Re­nault Me­gane din 1997, dar mer­gea, ne ducea şi ne adu­cea. În schimb, da, a fost vor­ba despre răbdare, mun­că şi nopţi în studio”, a mai povestit artista.