În ultimii ani, Irina Rimes a suferit o serie de transformări în ceea ce privește look-ul. Vedeta a trecut de la culori puternice la blond, apoi la brunet, iar după aceea și-a făcut breton. Acum, după ce s-a tuns ceva mai scurt și a renunțat la bretonul care a consacrat-o, fanilor a început să le fie dor de vechea ea, cea care arăta ca p păpușă și care, de asemenea, se comporta diferit cu ei.

Irina Rimes și-a pus la punct fanii

Irina Rimes nu mai este deloc așa cum o știau admiratorii, pare o altă persoană acum, dar nu regretă nimic, pentru că din punctul ei nu poate arăta la fel toată viața, doar că pentru că alții își doresc acest lucru. Cântăreața din Republica Moldova nu a mai suportat și le-a spus internauților ce area pe suflet. Este de părere că fiecare femeie are anumite perioade în viață în care trece prin anumite schimbări.

În această situație se află și ea acum: și-a schimbat de ceva vreme look-ul, are un nou iubit, cariera ei muzicală nu mai este nici ea la fel ca înainte, în lipsa concertelor și a evenimentelor de orice fel, la care nu a mai putut lua parte din cauza regulilor impuse de autorități împotriva răspândirii coronavirusului. Vedeta crede că nimeni nu trăiește viața și, cu alte cuvinte, fiecare ar trebui să își vadă de a sa. Unii au cunoscut pe Irina Rimes într-un anumit fel și nu se pot obișnui cu ea în felul acesta.

Irina Rimes, criticată dur de fani, după ce și-a schimbat look-ul! Care a fost reacția artistei: "Nimeni nu trăiește viața mea și nu pot sa rămân la fel...."

 

”Fiecare femeie are in viața ei perioade. La fel ca și bărbații, de altfel, doar ca un pic diferit. Este despre multe: păr scurt, par lung, par vopsit, focusat pe munca, focusat pe viața personală, focusat pe orice altceva, schimbat prieteni, schimbat stil vestimentar, schimbat partener, etc. Ca orice alta femeie, trec prin perioade și schimbări care, unora, ar putea sa le displaca pentru ca m-au cunoscut intr-un fel, m-au plăcut intr-un fel și orice schimbare pe care o fac, ii deranjează. Dar nimeni nu trăiește viața mea și nu pot sa rămân la fel doar pentru ca publicul ma vrea mereu așa ca la început”, a declarat artista.