Benone Sinulescu a fost condus pe ultimul drum, duminică, de admiratori, familie și prieteni.

Irina Loghin, artista care a colaborat cu Benone Sinulescu încă de la începutul carierei acestuia, nu a reușit să ajungă la funerariile regretatului artist, care a fost condus pe ultimul drum de admiratori, familie și prieteni duminică.

Benone Sinulescu a fost înmormântat la cimitirul „Eternitatea” din Arad și zeci de persoane au venit să-și ia rămas-bun de la el. Printre ele nu s-a aflat însă și buna lui prietenă, Irina Loghin.

De ce a lipsit Irina Loghin de la înmormântarea lui Benone Sinulescu

Irina Loghin și-a arătat compasiunea față de familia lui Benone Sinulescu și și-a exprimat regretul că nu a putut ajunge fizic la înmormântare.

„E o mare tristețe. Regret că nu am putut să ajung până la Arad. Îl știu acolo, refuz să cred că ne părăsește. Îl cunosc pe Benone din ’62, de la Ansamblul Ciocârlia, unde am avut foarte multe de învățat de la el. Făceam vocalize cu el.

Avea un suflet extraordinar, pe toată lumea ajuta… Benone așa a fost! Căuta să ajute, mai ales pe cei tineri… E o mare pierdere, lasă moștenire un repertoriu imens. Cred că nu a existat un interpret de muzică populară să lase atâtea cântece moștenire. Tristețea e grea, despărțirea e foarte grea. Ne-a lăsat un gol în suflet, o mare tristețe.

Condoleanțe soției, care a fost foarte aproape de el. Mereu spunea . O știu și eu gospodină. L-a iubit mult, avea o căsnicie frumoasă. Ne-am născut cu o viață fiecare… La revedere Benone, am senzația că ești încă acolo, acasă. Dumnezeu să te odihnească!”, a declarat Irina Loghin, exprimându-și regretul față de dispariția lui Benone Sinulescu la România TV.

După Sofia Vicoveanca, nici Irina Loghin nu a participat la înmormântarea lui Benone Sinulescu: „Regret”
Captură TV

Și Sofia Vicoveanca a absentat de la funerarii

Nu doar Irina Loghin a lipsit de la înmormântarea lui Benone Sinulecu. Și Sofia Vicoveanca s-a numărat printre marii absenți. La fel ca și colega ei de breaslă, intepreta de muzica populară și-a exprimat regretul față de dispariția acestuia.

„Este o zi foarte tristă. Trăim vremuri grele! Daţi-mi voie să vorbesc puţin cu Benone. Benone, prin plecarea ta, ai adâncit amarul pe care-l trăim. Aveam nevoie de îndemnul, de lumina, de vorbele înţelepte, de îndemn înspre mai bine şi înspre frumos. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul şi să-ţi ierte păcatele. Somn lin şi, cine ştie, Benone?

Poate că într-o zi ne vom regăsi într-o lume neştiută. Veşnică pomenire şi sincere condoleanţe familiei şi nouă tuturor. Dumnezeu să-l odihnească. Nu am cuvinte să exprim ceea ce se întâmplă! Sunt departe, la Suceava, la Vicov. Fiecare are o amintire frumoasă şi el aşa va rămâne Benone în sufletul meu, aşa cum l-am cunoscut plin de voie bună şi cu îndemn.

Nu l-am văzut vorbind de rău pe nimeni. E mare lucru în această lume. Avem nevoie de iertare, de blândeţe, de iubire, pentru că altfel nu reuşim să ieşim la liman. Benone, te rog să mă ierţi! Dumnezeu să-ţi dea un somn lin, aşa cum meriţi!”, a declarat artista la Acces Direct.

Distribuie

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.