Irina Loghin are 82 de ani și se menține destul de bine la vârsta pe care o are. De curând, faimoasa artistă de muzică populară le-a mărturisit fanilor ei ce obișnuiește să mănânce în fiecare zi pentru a se păstra într-o formă de zile mari. Nu omite în nicio zi să introducă aceste alimente în mesele sale, iar efectele favorabile sunt mai mult decât vizibile. Iată care sunt secretele Irinei Loghin și cum reușește să facă față cu brio trecerii timpului!

Irina Loghin are foarte mare grijă de sănătatea ei, așa că obișnuiește să consume numai hrană de calitate zi de zi, fie că e iarnă, fie că e vară. Se pare că talentata artistă are câteva secrete de la care nu face rabat nicio zi și pe care, de data aceasta, le-a împărtășit și cu fanii ei.

Irina Loghin, secretele care o mențin tânără

În cadrul unei emisiuni, Irina Loghin a dezvăluit faptul că oferă o atenție sporită alimentelor pe care le consumă zi de zi. Se pare că nu mai consumă carne de mai bine de 50 de ani și nici nu duce lipsa acesteia. Mai mult, vedeta mărturiseșe că i-a displăcut acest aliment care este de bază pentru majoritatea oamenilor încă din perioada copilăriei. Peștele are un loc în meniul ei, însă și acesta este consumat extrem de rar. Mai mult, cântăreața pune mare accent și pe mișcare. Ține foarte mult la acest aspect și nu lasă să treacă vreo zi fără să nu bifeze și acest obiectiv printr-o oră sau două de mers pe jos.

„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc, e şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe smeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două”, a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.

Irina Loghin, a vorbit pentru prima dată despre secretele car o păstrează tânără! Acest aliment face minuni: ”Aș dori să învățați să mâncați cum trebuie”

Mai mult, artista are și câteva alimente pe care nu le ocolește niciodată. Semințele, cătina, lueurda sunt câteva dintre alimentele care fac adevărate minuni pentru Irina Loghin. Unde mai punem la socoteală că nu face niciodată excepție de la aceste reguli și se află în permanență într-o formă de zile mari.

„Că e ploaie, că e ger, că e caniculă. Rar mănânc peşte. Mănânc foarte multe seminţe. DImineaţa, îmi beau cătina, un pahar de cătină pe care o zdrobesc în maşină pe stomacul gol, dacă nu lămâie. Cum începe leurda de primăvara, mergeţi la leurdă, dar fluidizează sângele, o salată de leurdă cu lămâie şi puţin ulei de măsline, laşi orice”, a continuat marea artistă.