Irina Loghin a șocat pe toată lumea cu ultimele dezvăluiri în cadrul unei emisiuni difuzate la televizor. Cântăreața de muzică populară a povestit un eveniment care a marcat-o și în urma căruia și-a schimbat modul de a gândi, precum și comportamentul.

Artista era aproape să își piardă viața în urma unui eveniment traumatizant din trecut. Cum era să fie atacată de o haită de lupi. La emisiunea „Legendele”, prezentată de Dan Negru, cântăreața a vorbit despre evenimentul nefericit. În timpul adolescenței, într-o zi când a mers cu oile la păscut, pericolul o pândea.

Cum era să fie atacată

Deși ziua începuse ca o zi obișnuită, în care interpreta trebuia să aduca oile, a fost atacată pe câmp de o haită de lupi. Lupii au fost atrași de mirosul animalelor și stăteau la pândă. Irina Loghin confundase unul dintre lupi cu câinele turmei. Norocul său a fost că țipetele ei din cauza sperieturii au atras atenția fratelui ei și a încă unui copil. Cântăreață a fost salvată și nicio oaie nu a pățit nimic, ducând turma întreagă inapoi acasă. Oile au simțit pericolul și au fugit de haita de lupi.

Social Media

„Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât. Când am ajuns acolo, acolo erau foarte mulţi scaieţi din aştia cu mărăci, care agăţau.

Şi lângă ei văd un câine. Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea Dolfa.

Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte. Era o haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine. Oile au mirosit treaba asta… m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă”, a povestit Irina Loghin