Concurenții „America Express” au pornit în marea aventură. Toate cele nouă perechi de vedeta, împreună cu Irina Fodor, s-au îmbarcat în avion și vor ajunge în curând în Mexic. Pentru toți despărțirea de cei dragi a fost grea, mai ales pentru gazda emisiunii. Ce a făcut Irina Fodor înainte de a pleca la aeroport?

Și în acest an, Irina Fodor se află la cârma emisiunii de la Antena 1. Vedeta a plecat de lângă cei dragi, iar timp de două luni va merge pe „Drumul Aurului” împreună cu concurenții. Aceasta le-a mărturisit internauților că despărțirea de Răzvan Fodor și de fetița sa a fost una extrem de grea, ce a întristat-o.

În ultimele zile, Irina Fodor și-a petrecut timpul printre bagaje și alături de familia sa. Vedeta a încercat să lase acasă toate lucrurile în ordine și visează deja la momentul în care se va întoarce.

„De zile întregi fac planuri despre cum să las totul organizat acasă, să mă asigur că le va fi ușor cât voi fi plecată, să îi las bine și să îi găsesc bine. Cred că am încercat, tot punând în ordine diverse detalii, să fug de sentimentul ăsta de cădere în gol pe care îl am acum și de furtuna asta de emoții care m-a copleșit.

Tristețea că plec de lângă ei și dorul crunt ce o să urmeze, puse în balanță cu mirajul unei aventuri ca nici o alta, cu faptul că vom descoperi locuri de o frumusețe răpitoare, cu adrenalina ce numai cursa asta ți-o poate oferi. Ziua asta m-a frânt. Tare grea a fost despărțirea.I-am îmbrățișat pe toți și am plecat la aeroport, cu promisiunea că o să le trimit poze cu toate minunățiile de peste mări și țări. Iar pe voi, vă pup, dragilor și vă trimit vești când ajung în Mexic.”, a spus Irina Fodor.

Irina Fodor, momente grele înainte de plecarea în „America Express”! Ce a făcut vedeta înainte de a pleca la aeroport
Instagram

Răzvan Fodor a rămas fără soție

Plecarea Irinei Fodor a fost resimțită intens și de către soțul acesteia. Răzvan Fodor sa desprins cu greu de partenera s-a de viață și i-a avertizat pe toți că în următoarele două luni nu o să aibă o dispoziție prea bună, așa că prietenii lui trebuie să fie atenți.

„În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă.”, a scris Răzvan Fodor, în mediul online.