Irina Fodor a recunoscut că anul acesta, realizarea „Asia Express” a fost o adevărată provocare, atât pentru producători, cât și pentru concurenți. Pandemia și-a spus cuvântul, iar asta s-a văzut în fiecare etapă de Asia Express. Producătorii au decis ca anul acesta să suplimenteze emisiunea cu materialul ”Jurnal de Asia”, acolo unde fanii pot vedea atmosfera din spatele camerelor de filmat.

Irina Fodor o va înlocui definitiv pe Gina Pistol?

Irina Fodor a înlocuit-o în sezonul patru pe Gina Pistol și a trecut la cârma emisiunii „Asia Express”. Irina are zeci de ani de experiență în televiziune, iar asta s-a văzut și acum după difuzarea primelor etape de pe „Drumul Împăraților”.Fanii se așteaptă ca după audiențele din acest sezon, Irina Fodor să fie păstrată ca prezentatoare și pentru sezonul următorul. Nici ea, nici cei din producție nu au declarat nimic, mai ales că este devreme să se gândească la asta.

Mona Segall, producătoarea, a declarat de nenumeroase ori că nu se aștepta ca acest sezon să fie dus la bun sfârșit. Pe parcursul filmărilor producătorii, concurenții și Irina Fodor au avut parte de incidente neprevăzute. S-au închis granițele multor țări din cauza pandemiei, iar competiția a fost mai dificilă. Toate astea au înseamnat muncă în plus și regândirea întregului traseu cu câteva ore înainte de a se da ”rec”.

Cel mai mare impediment al concurenților a fost autostopul, iar asta a declarat și Irina Fodor. Nici la cazare lucrurile nu au stat mai bine, mai ales că din cauza regulilor impuse de pandemie, oamenii au devenit mult mai reticienți. Dacă pentru concurenți a fost greu, nici pentru prezentatoare nu a fost deloc ușor. Irina Fodor a avut și ea parte de peripeții, mai ales că a fost pentru prima dată când a moderat un asemenea format.

Irina Fodor, în cărțile Antenei 1 pentru un nou sezon de „Asia Express”? Câți bani a încasat soția lui Răzvan Fodor pe „Drumul Împăraților”?
Elle

Câți bani a câștigat, de fapt, prezentatoarea pentru acest sezon?

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina pentru prima dată la „Chefi la cuțite”. După, i-a convins pe producători că poate să gestioneze și „Asia Express”. Pentru cele 10 săptămâni petrecute departe de casă, Irina Fodor a încasat 25.000 de euro. Pentru aceeași perioadă, Gina Pistol a încasat în anii trecuți 45.000 de euro.

Irina a declarat că „Asia Express” a fost o adevărată provocare pentru ea. Prezentatoarea a trăit emoțiile în același timp cu concurenții și fiecare despărțire de câte o echipă a fost grea. Soția lui Răzvan a fost de multe ori uimită de puterea și ambiția celor de pe „Drumul Împăraților” și a recunoscut că pe unele misiuni le încerca și ea.

”Eu sunt un mic șoricel de bibliotecă, așa. Sunt destul de tocilară. Îmi făceam temele foarte bine. Înainte de a ajunge ei la jocurile de amuletă, de exemplu, multe dintre ele le testam chiar pe pielea mea, ca să știu ce este posibil, ce se poate face, să am habar cam cât de greu o să fie, să cunosc regulile foarte bine.”,  a declarat Irina Fodor la „XNS”.