Irina Fodor i-a cucerit pe producătorii de la Antena 1. Aceștia i-au dat pe mână nu una, ci trei emisiuni. Irina a înlocuit-o pe Gina Pistol la Chefi la cuțite, apoi a plecat pe Drumul Împăraților să prezinte Asia Express. Acum, soția lui Răzvan Fodor este în Grecia unde filmează de zori la Chefi fără limite. Deși are proiecte pe bandă rulantă, Irina Fodor i-a cam dezamăgit pe fanii Asia Express în ultima ediție.

Irina Fodor i-a scos din sărite pe fanii emisiunii pe care o prezintă

Irina Fodor a fost mereu apreciată de către fanii Asia Express că face față presiunii de a prezenta o emisiune atât de grea. Asta până acum. Ultimul stage din Turcia nu a fost deloc simplu pentru echipele care au luptat din greu pentru un pașaport către Georgia. Nu toți au reușit. Zarug și Lorelei s-au dat bătuți și, deși știau că la final îi așteaptă o piatră roșie, au renunțat la cursă. La run for your life, cei doi au decis să nu se grăbească deloc și astfel, n-au mai ajuns la Irina Fodor.

Spre deosebire de alte sezoane, acum, Irina Fodor a schimbat regulile jocului. Aceasta nu a mai vrut să stea să-i aștepte pe Zarug și pe Lorelei, iar asta i-a revoltat pe fani. Cei care se uită la Asia Express, au pus-o la zid pe Irina Fodor pentru discursul ei.

”Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că o să plecăm în această formație. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni’, a declarat Irina la finalul ediției.

„Nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei, pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi aici pentru ei”, a încheiat Irina Fodor.

Reacțiile fanilor nu au încetat să apară

Cei care au urmărit ultima etapă din Turcia au fost de-a dreptul revoltați pe Irina Fodor și pe discursul ei. Fanii au comparat-o cu Gina Pistol și au ținut neapărat să-i spună că nu se compară cu ea.

”Păcat de discursul tău de la final, faptul că ei au limite fizice nu scuză comportamentul tău, cel mai urât final de episod, au așteptat în trecut concurenți până la ora 3.00 noaptea. Erau plini de transpirație, chiar au încercat, să te văd ce alergai tu dacă aveai 120 kg”, a comentat un internaut.

„Ai fost foarte răutăcioasă și penibilă în emisiunea de aseară.. ați încercat să îi puneți pe Zarug și pe Lorelei într-o lumină proastă (deși oamenii aia erau transpirați, terminați și chiar au dus probele la sfârșit.. așa cum au putut ei) ca să vă justificați comportamentul vostru execrabil.. nici măcar un „la revedere” nu ați fost în stare să le ziceți.. execrabil!!! De acum ați rămas între voi, falșii”, arată un alt mesaj al unui fan.