Află ce anume a enervat-o pe Irina Fodor.

De aproximativ două luni de zile, Irina Fodor se află în America, loc unde filmează noul sezon al relaity show-ului „America Express”. În urmă cu câteva zile, prezentatoarea emisiunii a avut parte de o întâmplare mai puțin fericită. Enervată la culme de ceea ce s-a întâmplat, vedeta s-a confesat fanilor săi din mediul online.

Se pare că, Irina Fodor și ai săi colegi din producție și-au dus hainele la spălătorie. Nimic ciudat până acum. Marea „surpriză” pentru ei a fost în momentul în care au mers s-și ridice obiectele vestimentare după ce au trecut prin procesul de spălare. Se pare că personalul de la curățătorie au spălat toate hainele la un loc, ceea ce a dus la un adevărat haos. Toate hainele erau amestecate într-un maldăr.

„Au vrut să ne dea și nouă o misiune..”

Sursa: Social media

„Cei de la curățătorie s-au gândit să ne desfacă sacii și să spele toate hainele la un loc, ca să câștige timp. Sau au vrut să ne dea și nouă o misiune: „Găsiți-vă șosetele. Cine are mai multe perechi complete pleacă primul în cursă.” a scris Irina Fodor pe Instastory

Filmările la noul sezon al emisiunii „America Express” se apropie de final. Concurenții au ajuns în ultima etapă a acestei competiții, iar emoțiile sunt la cote maxime pentru ei.

Noul sezon al îndrăgitului reality show urmează a se difuza la începutul anului viitor pe postul de televiziune Antena 1.

„Se simte că am ajuns în ultima țară de pe Drumul Aurului. Cursa este și mai solicitantă. Totul este mai intens. Timpul parcă s-a comprimat pentru toată lumea.

De la frumusețea locurilor pe care le descoperim, la tradiții, culori, viteza cu care trecem de la un oraș la altul, drumurile anevoioase de pe crestele Anzilor și vremea care oscilează de la foarte frig la foarte cald. Columbia este un roller coaster din care nimeni nu vrea să coboare. Chiar dacă emoțiile sunt mai puternice ca niciodată, iar inima bate într-un ritm amețitor.

Ne apropiem de punctul fierbinte al competiției. America Express le arată în fiecare zi concurenților că mai sunt limite de depășit și că pot și trebuie să le depășească. Vă pupă Țuca de peste mări și țări!” a scris Irina Fodor pe contul său de Instagram

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.