Irina Fodor a spus da celui mai ambițios proiect din cariera ei. Soția lui Răzvan Fodor a luat locul Ginei Pistol și a plecat pe Drumul Împăraților alături de nouă perechi de vedete. Irina se aștepta să fie greu, dar sigur nu se aștepta ca fanii să o taxeze mereu după fiecare gafă.

Irina Fodor va mai prezenta Asia Express?

Episodul de aseară din Asia Express a lăsat un gust amar fanilor. Era de așteptat ca aceștia să o compare mereu pe Irina Fodor cu Gina, dar nu chiar la fiecare episod. Irina Fodor nu se pricepe atât de bine să disimuleze. Pe tv este vizibil de ce echipe este mai apropiată și de care este mai distantă. Aseară a fost dovada supremă că Irina este foarte atașată de echipa Natanticu, iar asta i-a revoltat maxim pe fani.

Urmăritorii și-au adus aminte de atitudinea Irinei atunci când a plecat Zarug și era total opusă față de discursul pe care l-a spus acum. Dacă în cazul lui Zarug, Irina a decis împreună cu echipa nici măcar să nu își ia la reverdere de la ei, la Natanticu a fost diferit. Eliza și Cosmin au fost salvați de piatra verde, iar Irina Fodor a izbucnit în lacrimi și a ținut un discurs emoționant.

Fanii se așteaptă ca după acest episod, Irina Fodor să fie scoasă din schemă pentru sezoanele viitoare. Până acum nimeni nu a spus nimic, mai ales că mai durează până când vor începe din nou filmările. Gina a fost și ea invitată de curând la Asia mai târziu. Aceasta a povestit cum se vede competiția prin ochii unui prezentator.

”Singurul avantaj pe care noi îl aveam față de concurenți era că, la finalul zilei de filmare, aveam certitudinea cazării. Așa este și la Irina Fodor. Dar asta nu înseamnă că toate locurile unde am dormit erau minunate. Am avut parte și de nopți nedormite. Angajații unui hotel făceau multă gălăgie în toiul nopții; deși eu urma să mă trezesc în jur de ora 4 pentru a mă pregăti de o nouă zi de filmare. A fost dificil și pentru noi; nu doar pentru concurenți. Ne-a lipsit confortul de acasă și nu știam niciodată ce ne așteaptă seara, când ajungem la cazare.” a spus Gina despre ce a trăit ea și Irina Fodor.