Irina Fodor se bucură de admirața foarte multor persoane, însă nu mulți cunosc un aspect legate de viața ei personală, mai exact ce studii a urmat noua prezentatoare din cadrul emisunii ”Chefi la cuțite”. Frumoasa soție a lui Răzvan Fodor și-a trăit copilăria în Buzău, după care a venit în capitală pentru a-și continua studiile.

Irina Fodor este o femeie frumoasă, ambițioasă și nu are nevoie de prea multe prezentări. Are o mulțime de fani pe rețelele de socializare pe care îi ține la curent zi de zi cu ceea ce face. Chiar și așa, s-a dovedit a fi o prezență destul de discretă și diplomată în lumea showbiz-ului, așa că nu mulți sunt cei care știu, de pildă, ce studii are la bază. După ce a înlocuit-o pe Gina Pistol la ”Chefi la cuțite”, fanii s-au văzut extrem de interesați să afle cât mai multe detalii despre noua prezentatoare TV de la Antena 1. Iată că acum avem ocazia sa aflăm mai multe despre ea!

 

Irina Fodor, ce studii are, de fapt?

Irina Fodor este absolventă a Colegiului Național ”Bogdan Petriceicu” din Buzău, urmând ca după aceea să plece la București pentru a face o facultate. Mai exact, vedeta a urmat cursurile facultății de Jurnalism din cadrul Universității din București. Mai mult, îndrăgită parteneră de viață a lui Răzvan Fodor nu este deloc străină de lumea modeling-ului, ieșind în evidență și în acest domeniu. Cariera în televiziune și-a început-o acum ceva mai mult timp după ce a a avut rolul de moderatoare TV în cadrul unei emisiuni care derula pe postul de televiziune Acasă TV.

Irina Fodor, ce studii are, de fapt! Detalii neștiute care abia acum au ieșit la iveală

Mai mult decât atât, Răzvan și Irina Fodor se iubesc necondiționat, însă puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut cei doi și cum a început, de fapt, povestea de dragoste dintre ei. Totul a început acum mai mulți ani și, după un refuz vehement din partea Irinei, la câteva luni totul a venit de la sine, astfel că cei doi sunt împreună de atunci.

”Ea era studentă şi făcea figuraţie la Buftea. M-am oferit să o duc acasă şi m-a refuzat. După trei luni, m-a sunat să mă felicite de ziua mea. M-am dus la ea la cămin şi am rugat-o să coboare ca să stăm de vorbă. De atunci, o lungă perioadă, am avut un traseu prestabilit: după ce terminam filmările, treceam prin faţa căminului ei şi stăteam la poveşti.

Două luni mai târziu, i-am propus să mergem în vacanţă în India. A cedat. (Zâmbeşte) Când ne-am întors, ne-am mutat împreună”, povestea Răzvan Fodor.