Fanii au rămas suprinși de noua apariție a vedetei

Irina Deaconescu este una dintre cele mai îndrăgite figuri publice ale online-ului. Influencerița a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani după ce a făcut o dezvăluire neașteptată despre trecutul ei.

Acum, viața acesteia arată complet diferit față de perioada respectivă. Irina are o familie împlinită și a devenit mămică pentru a doua oară. Fanii au avut un șoc după ce au văzut schimbarea de look a acesteia.

De la blond, a trecut la brunet

Irina Deaconescu a reușit să își surprindă urmăritorii de pe Instagram cu noua apariție. Influencerița a avut mereu părul foarte lung, într-o culoare caldă. În urmă cu puțin timp, vedeta a postat pe internet o fotografie în care este brunetă și are părul mult mai scurt.

În primă fază toată lumea a crezut că Irina a decis să facă o schimbare definitivă de imagine, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Influencerița a apelat însă la perucă pentru o schimbare de look de moment.

Sursa foto: Instagram

Cum era de așteptat, fanii s-au grăbit să o complimenteze pentru noua imagine. Mulți dintre urmăritorii Irinei au asigurat-o că seamănă perfect cu Kylie Jenner. Alții au susținut că look-ul ei este asociat cu Cleopatra. Extrem de activă pe internet, Irina le-a mulțumit tuturor pentru complimente.

A făcut videochat în urmă cu câțiva ani

Irina Deaconescu are 24 de ani și are deja o viață de mămică, având două fiice superbe cu Cristi Manea. Dacă prezentul Irinei este invidiat acum, nu același lucru se poate spune și despre trecut.

Influencerița a trecut în adolescență printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Acest detaliu a împins-o pe Irina să apeleze la o metodă neortodoxă de a face bani. Influencerița s-a apucat de videochat pentru a-și ajuta părinții să depășească impasul financiar.

Chiar Irina a recunoscut public acest lucru, în jurul acestui detaliu creându-se ulterior multă vâlvă. Dacă unii au criticat-o dur pentru gest, alții au încurajat-o pentru curaj.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.