Irina Deaconescu, partenera de viață a lui Cristina Manea, nu are parte de niște prea bune, după ce s-a îmbolnăvit și a fost nevoit să ceară ajutorul medicilor. Sinceră din fire cu fanii ei, frumoasa vedetă le-a făcut acestora o serie de mărturisiri în fața cărora internauții au rămas muți de uimire. Nu au putut să o ajute în niciun fel, dar i-au transmis toate gândurile lor bune, în speranța că își va reveni curând și își va relua activitatea în mediul online, cu care i-a obișnuit.

Irina Deaconescu a chemat ambulanța

Irinei Deaconescu i s-a făcut rău, la ora trei dimineața. Soția lui Cristian Manea a făcut o toxiinfecție alimentară și a chemat ambulanța, pentru că nu știa ce este de făcut. Medicii i-au făcut o perfuzie, dar nici după aceea corpul ei nu a dat vreun semn că își revine. Vedeta le-a dat un sfat fanilor ei, pentru a nu trece prin aceeași situație. Ea le-a mărturisit că ar trebui să fie foarte atenți ce anume mănâncă pe perioada verii și le-a recomandat o serie de alimente pe care ar trebui să le evite.

Mă simt super, super rău. Am făcut toxiinfecție alimentară și de la trei dimineața vărs și dacă beau un strop de apă. Au venit și cei de la ambulanță la mine, mi-au făcut perfuzie și NIMIC. Am stomacul întors pe dos, am frisoane și parcă mă doare toată carnea. Aveți grijă ce mâncați vara. Evitați sushi și carnea crudă și spălați foarte bine legumele și fructele. Mi-a făcut mami o supă și mă simt puțin mai bine. Am stat în cadă de patru ori până acum, să scap de senzația de durere și trece doar atunci. Urăsc să îmi fie rău și cel mi tare mă doare că nici nu m-am putut apropia de Vic azi. Sper să treacă”, a mărturisit Irina Deaconescu, pe Instagram.