Irina Deaconescu este una dintre influencerele care au avut cea mai rapidă ascensiune din mediul online.

Aceasta a avut succes fără să își propună asta, iar viața ei s-a schimbat radical. Deși a trecut prin multe experiențe, de departe, cea mai frumoasă pentru ea este cea de mamă. Cele două fiice ale ei au făcut-o să înțeleagă ce înseamnă iubirea adevărată și este recunoscătoare pentru asta.

Irina Deaconescu nici nu visa că viața ei se va schimba radical odată cu venirea ei la București. Irina s-a înscris la facultate, dar, din păcate, nu a continuat studiile căci a dat lovitura pe social media. Într-o seară, într-un moment din impas, aceasta a urcat pe Youtube un videoclip în care povestea cum a fost copilăria ei.

Sinceră și transparentă, a doua zi, Irina Deaconescu a avut marea supriză să vadă că videoclipul ei a ajuns la sute de mii de persoane și toată lumea vorbea despre asta. De aici și până la faimă a mai fost un singur pas, iar asta i-a scos în cale și marea iubire a vieții ei.

Irina și Cristi Manea s-au întâlnit la un festival popular de la noi din țară, iar între ei a fosr dragoste la prima vedere. În scurt timp, cei doi și-au făcut o familie, iar de aici până la căsătorie a mai fost un singur pas. Însă, cea mai mare fericire pentru Irina au fost momentele în care au venit pe lume fiicele ei.

Irina Deaconescu, gânduri sincere despre experiența de mamă. Când se simte vedeta copleșită, cu adevărat
Facebook

Irina trăiește pentru fiicele ei

Mulți s-au grăbit să o critice pentru că a devenit mamă tânără și că a renunțat la ceea ce făcea înainte. Mutată la Cluj, Irina Deaconescu a ajuns la concluzia că activitatea care îi place cel mai mult este îngrijirea celor două fiice. Irina nu pleacă nicăieri fără Venus și Victoria, iar conexiunea dintre ele estre foarte puternică.

„Simt că întrega mea identitate se învârte în jurul fetelor. De când au apărut ele, m-am schimbat complet. Nu există secundă în care să nu mă gândesc la ele (în cazul în care nu sunt cu ele și asta se întâmplă rar, foarte rar). Mă simt de multe ori pierdută și parcă dornică să văd cum eram înainte de ele.

Jur!!! parcă am uitat complet și nu îmi dau seama ce făceam cu atât de mult timp liber. Jobul de mamă este cel mai împlinitor, dar și prea greu uneori. E de la agonie la extaz. Acum vrei să doarmă să ai și tu un moment de liniște și în următoarea secundă plângi la poze cu ele și își dorești să se trezească că îți e dor.

Încerc pe cât posibilul să „fur” cât pot din experiența asta și să profit de momentele în care au nevoie de mine. Știu că nu o să fie așa mereu și și o să tânjesc să își dorească să adoarmă lângă mama. Ce chestie parentingul ăsta! Te rupe în bucăți și apoi te pune la loc într-o formă mult mai puternică. Chiar iubesc ce fac, iubesc să îmi cresc puii.”