Vedeta a făcut public un detaliu tulburător al zilelor noastre.

Irina Deaconescu a făcut un gest neașteptat în mediul online. Influencerița a adus în fața fanilor ei un caz absolut revoltător de violență domestică. Vedeta a dezvăluit detalii de o cruzime rară, prin care a trecut o româncă. Impresionată de acest caz, Irina și-a exprimat dorința de a o ajuta pe femeia respectivă. Mai exact, ar fi vorba despre o tânără însărcinată, care a fost agresată de soțul ei. Cu o cruzime rară, bărbatul ar fi lovit-o lanțul, fapt care i-a provocat o serie de leziuni grave.

Femeia a fost internată în spital, iar pe numele bărbatului ei a fost emis un ordin de protecție.

Irina Deaconescu, vrea să sară în ajutorul femeii

Influencerița a publicat pe contul ei de socializare o imagine cu corpul femeii agresate. Aceasta a pus la zid răspicat episoadele de violență prin care iată, trec încă femeile.

Asta e țara în care trăim. Acesta este motivul pentru care nu poți glumi legat de violența domestică într-o țară în care femeile sunt bătute la ordinea zilei.”

Irina Deaconescu este revoltată si din cauza modului în care autoritățile ar fi tratat această situație.

„Am primit imaginea asta de la o soră de-a fetei. E însărcinată. Dacă mai e.S-a întâmplat aseară… a fost bătută cu lanțul de soțul ei…Poliția spune că mai are încă nevoie de dovezi și declarații ca să-l aresteze.”, a mai adăugat vedeta.

Sursa foto: Instagram

Irina este decisă ca alături de urmăritorii ei să îi întindă femeii o mână de ajutor. Mai exact, aceasta a menționat că ar fi ideal ca după o mobilizare a celor cu spirit civic să i se găsească acesteia o chirie. Ajutorul ar trebui să acopere perioada în care tânăra agresata ar urma să nască și să își îngrijească bebelușul. Influencerița a precizat că dacă se va reuși ca aceasta să fie ajutată, chiria ar trebui plătită până ce femeia se va putea întoarce la muncă.

De altfel, nu este singurul caz social în care Irina Deaconescu se implică. Vedeta vrea să vină în ajutorul unor copii nevoiași care locuiesc la periferia orașului Cluj. Influencerița și-a îndrumat și urmăritorii să ajute familiile care locuiesc rupte de comunitate, la marginea Clujului.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.