Irina Deaconescu a alergat mereu după perfecțiune, până când a aflat că viața reală bate online-ul.

Irina Deaconescu a pășit în lumea influencerilor cu ani buni în urmă. Din cauză că celebritatea a lovit-o peste noapte, vedeta nu a știut cum să reacționeze. Aceasta a fost mereu focusată în a atrage oameni noi pe canalele ei de socializare, dar și de a-i menține pe cei deja existenți.

Nu mai este niciun secret faptul că în online se promovează o realitate aparentă. Pe Instagram, toată lumea are o viață perfectă și toate femeile au fundul lui Kim Kardashian. De această realitate a online-ului s-a lovit și Irina Deaconescu atunci când și-a făcut debutul în lumea vedetelor.

Actuala soție a lui Cristi Manea a avut o perioadă în care nu era deloc mulțumită de felul în care arată. Deși a avut mereu un corp de invidiat, Irina a avut episoade în care nu se considera suficient de frumoasă pentru Instagram. Atunci a intervenit acea etapă din viața ei în care a început să folosească excesiv filtrele.

Irina Deaconescu a recunoscut că atinsese un moment în care pur și simplu abuza de programele de editat. Vedeta nu se transforma să fie de nerecunoscut. Însă, trecea o poză prin zeci de aplicații până atingea perfecțiunea. Acum, soția lui Manea a depășit acea perioadă și privește totul cu alți ochi.

Irina Deaconescu, declarații despre perioada în care își edita excesiv pozele. „E ușor să cazi în capcana perfecțiunii!”
Instagram

Irina Deaconescu: „Nu vă comparați cu ce e pe internet!”

Irina Deaconescu își îndeamnă fanii să nu facă deloc cum a făcut ea. Influencera nu încurajează deloc editarea excesivă. Mai ales că asta poate duce la o altă serie de probleme mult mai grave. Scăderea încrederii în sine sau chiar dorința de a arăta în realitate precum filtrele de pe Instagram sunt doar câteva dintre probleme menționate de vedetă.

Acum, Irina este mai mult decât mândră de felul în care arată și are curaj să se pozeze fără niciun filtru sau machiaj, inclusiv la prima oră a dimineții.

„Nu îmi place să ”go crazy” cu edit-ul. Nu mă face să mă simt bine cu mine. Am avut perioada mea în care îmi editam pozele maxim. A fost perioada în care nu îmi plăcea deloc de mine. Îmi place să mă mai joc din când în când în aplicații, să văd ce e nou și las totul la nivel de fun.

Ideea e să nu ajungeți să vă comparați cu ce vedeți pe Internet. Față fără pori și imperfecțiuni nu există. Pozele se editează în câteva secunde. E atât de ușor să cazi în capcana perfecțiunii.”, le-a transmis Irina urmăritorilor săi.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.