Vedeta i-a uimit pe internauți cu cea mai recentă apariție în mediul online

Irina Deaconescu a reușit să îi lase pe cei din mediul online cu gura căscată. Influencerița a realizat un pictorial incendiar în care strălucește de-a dreptul.

Imagine de star internațional

Irina Deaconescu este una dintre cele mai urmărite influencerițe din mediul online. Aceasta a devenit celebră în urmă cu câțiva ani, după ce a făcut o dezvăluire controversată. Pe vremea aceea era o youtuberiță la început de drum. Irina a dezvăluit că a fost nevoită să facă videochat pentru a câștiga bani. Totodată, aceasta a mărturisit că și-a ajutata inclusiv familia cu sumele încasate din această activitate.

De atunci, parcursul creatoarei de conținut a fost unul fulminant. Vedeta a ajuns să aibă o comunitate de fani uriașă în mediul online.

Irina este admirată de internauți pentru imaginea ei, dar și pentru statutul de mămică tânără pe care îl are.

Sursa foto: Instagram

Acum, influencerița a captat și mai mult atenția celor din mediul online după ultima apariție. Irina a publicat pe contul ei câteva fotografii de-a dreptul incendiare. Aceasta a luat parte la o ședință foto demnă de Hollywood.

Mai ceva ca un star internațional, Irina a purtat o ținută care îi pune în evidență forma fizică.

A revenit la silueta perfectă după două sarcini

Multe dintre mămici fac eforturi uriașe să scape de kilogramele în plus acumulate în sarcină. Irina Deaconescu a reușit însă să uimească în acest sens. La aproape 25 de ani, influencerița a trecut prin două nașteri. Cu toate acestea, într-un timp scurt, a reușit să revină la silueta perfectă de dinainte.

Irina trăiește o poveste de dragoste cu celebrul fotbalist Cristi Manea. Cei doi s-au căsătorit recent în mare secret după ce au devenit părinți a doua oară. Influencerița și soțul ei locuiesc la Cluj, acolo unde sportivul performează.

Celebrul cuplu are parte de toată admirația celor din jur mai ales datorită curajului de a deveni părinți devreme.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.