Irina Deaconescu și Cristi Manea și-au creștinat cea de a doua fetiță, Venus. Aceștia au făcut o petrecere superbă și le-au oferit invitaților o veste neașteptată. Părinții au avut ținute impecabile și au atras privirile tuturor. 

Irina Deaconescu și Cristi Manea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și sunt părinții a două fetițe frumoase. Aceștia au botezat-o pe mezina familiei și i-au serbat ziua Victoriei. Pe lângă cele două micuțe, a venit și o veste neașteptată.

CITEȘTE ȘI: Irina Deaconescu și Cristi Manea, petrecere pentru micuțele lor. Cine a fost prezent la marele eveniment

Cei doi tineri s-au căsătorit în secret, avându-le alături doar pe fiicele lor. Ei au filmat totul și au anunțat la petrecere, redând imaginile de la starea civilă. Toată lumea a fost luată prin surprindere, fiind o surpriză atât de plăcută. Nici măcar mama vloggeriței, care locuiește cu ei, nu știut și nu a bănuit absolut nimic.

Mai multe imagini de la eveniment au fost postate în mediul online „Ne-am căsătorit în secret!”, a fost mesajul Irinei Deaconescu. Atmosfera a fost întreținută de Adi de la Vâlcea, dar și de artiști locali sau de DJ.

Social media

Ce ținută a purtat Irina Deaconescu

Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au asortat cu ținutele lor. În timp ce fotbalistul de la CFR Cluj a purtat un costum turcoaz alături de o bluză pe gât mov, încălțămintea și accesoriile în aceeași nuanță, influencerul a purtat o rochie într-o nuanță de mov deschis.

Rochia sa a avut pene în partea de jos, fiind cu bretele subțiri. Pantofii au fost o adevărată bijuterie, fiind ascuțiți și având o fundă mare în partea din față. Părul l-a avut prins, lăsând câteva șuvițe în partea din față.

Mai târziu, la restaurant, Irina Deaconescu s-a schimbat și a purtat o rochie albă din mătase. De mărime era midi, trecând peste genunchi și îi punea bustul în evidență. Pantofii au fost comozi, motiv pentru care i-a ținut toată seara.