Irina Columbeanu este foarte populară pe rețelele de socializare și are o mulțime de fani din toate colțurile lumii. Cu toate acestea, micuța a absentat circa un an de pe Instagram, locul în care era nelipsită acum ceva timp, iar fanii ei o urmăreau cu drag de fiecare dată. Iată că după o perioadă în care nu s-a mai preocupat absolut deloc de mediul online, și-a făcut aparița din nou spre bucuria internauților. Alături de mama sa în cele mai frumoase fotografii, Irina a făcut furori în mediul online.

Irina Columbanu se mândrește cu o carismă cum rar se întâlnește la aolescenții din ziua de astăzi. Are un succes formidabil și pare că o moștenește pe mama ei din mai multe puncte de vedere, nu doar în ceea ce privește frumusețea. Vloggeriță de succes, fiica lui Irinel Columbeanu și-a cucerit fanii iremediabil cu clipurile sale alături de mama sa.

Irina Columbeanu, prima imagine după ce a lispit un an de pe Instagram

Irina Columbeanu trăiește o viață de vis alături de mama ei în America. Cele două și-au dat un restart acum câțiva ani când au decis să părăsească România și să-și înceapă o viață nouă în Statele Unite. Iată că acum, la mai bine de un  an de când a spus stop rețelelor de socializare, micuța Irinuca a publicat prima fotografie în care seamănă cu mama ei izbitor.

Irina Columbeanu are o frumusețe naturală, asemeni mami sale. Se poate observa în imaginea publicată de această că poartă un colier din perle, foarte fin, care se potrivește perfect cu trăsăturile ei la fel de calde și dulci. Bineînțeles, fotografia a acumulat o mulțime de apreciari într-un timp extrem de scurt, semn că fanii i-au rămas fideli, chiar dacă a avut o perioadă în care a absentat.

Irina Columbeanu, din nou pe Instagram după ce a pus stop un an de zile! Îi seamănă leit mamei sale / FOTO

Irina Columbeanu, viața ca în povești în America

După ce Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au despărțit, Irinuca a trăit alături de tatăl său în România. Nu pentru mult timp, pentru că micuța a plecat alături de mama sa în America, acolo unde se află și astăzi. Motivul îl aflăm chiar de la fostul milionar.

”Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.