Spitalul din Dorohoi, invadat de gândaci și mizerie.

Fotografii cu gândacii și mizeria din Spitalul Municipal Dorohoi au ajuns pe social media, după ce o mămică venită cu copilul ei la spital a filmat grozăvia. Managerul unității medicale a dat deja o declarație oficială cu privire la situația prezentată de femeie.

Spitalul din Dorohoi este o unitate insalubră, conform imaginilor filmate de o mamă care a fost internată acolo cu fiul ei. Gândaci, pereți scorojiți, igrasie și mizerie pretutindeni sunt „detaliile” care ies în evidență în imaginile făcute publice de femeia din Botoșani. Managerui instituției nu neagă situația.

CITEȘTE ȘI: Acuzații de malpraxis la Spitalul Buftea: Gravidă lăsată să aștepte ore în șir. Copilul i-a murit în pântece

Imagini ireale dintr-un spital de stat din România

Mama a menționat că imaginile postate de ea pe o Facebook sunt din salonul în care a fost internată în Spitalul Municipal Dorohoi, potrivit monitorulbt.ro.

„Priviți Spitalul Dorohoi, ce frumos are tot felul de gândaci pe aici în spital, mizerie cât de mult se poate, condiții nu sunt, apă caldă nici nu se pune vorba”, spune femeia în postare.

Cu atât mai mult, femeia s-a plâns de felul în care ea și fiul său au fost tratați de către cadrele medicale. Aceasta susține că micuțul a fost neglijat, deși avea febră mare.

„Tu le zici de copil că are febra 39,5 și ea zice nu vezi că am treabă, așteaptă, am treabă. Am așteptat cu copilul arzând la ea doar să mă bage în seamă și, surpriză, niște algin pentru o febră aşa mare„, mai spune botoșăneanca.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.