Femeia a spus autorităților că a fost răpită și amenințată cu arma de două femei hispanice.

O femeie a fost condamnată la închisoare după ce a mințit că a fost răpită și amenințată cu arma. Sherri Papini și-a părăsit soțul și copiii timp de trei săptămâni. 

Sherri Papini în vârstă de 39 de ani a stat fugită de acasă timp de 3 săptămâni, iar apoi a anunțat autoritățile că a fost răpită și amenințată cu arma. Femeia, mama a doi copii, a ajuns acum în spatele gratiilor.

Cel care a alertat poliția a fost chiar soțul lui Sherri. Bărbatul a spus autorităților că femeia a dispărut, după ce aceasta nu a mai ajuns să îi ia pe cei mici de la grădiniță. Imediat, oamenii legii au încercat să o găsească. Abia după trei săptămâni, femeia și-a făcut apariția.

Sursa: Pixabay

După mai multe căutări ale oamenilor legii, femeia a fost găsită pe marginea unui drum, bătută. Atunci, aceasta a spus autorităților că a fost răpită și amenințată cu arma de două femei hispanice.

Unde a locuit femeia timp de 3 săptămâni

Imediat, a fost începută o anchetă cu scopul de a dat de urma celor care i-au făcut rău femeii. Ulterior, FBI-ul a descoperit că, în tot acet timp în care a lipsit de acasă, Sherri Papini a locuit la fostul iubit.

Ajunsă în fața judecătorilor, Sherri și-a cerut scuze și a recunoscut că a mințit. Astfel, după ce a mințit un ofițer federal și a primit și acuzația de fraudă prin corespondență, ea a fost condamnată la închisoare între 8 și 14 luni.

„Îmi pare atât de rău pentru mulți oameni care au suferit din cauza mea. Aleg să îmi asum cu umilință toată responsabilitatea”, ar fi declarat femeia.

Pentru că a și-a recunoscut faptele, Sherri Papini a primit o pedeapsă mai ușoară, cu mult sub maximul de 25 de ani, pedeapsă pe care ar fi putut să o primească. Mai mult, aceasta a fost de acord să plătească și suma de 300.000 de dolari.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.