Cum își duceau traiul soții Stegaru, înainte de a deveni cunoscuți la televizor

În urmă cu câțiva ani, cei din fața ecranelor au cunoscut povestea soților Stegaru. Au ajuns în atenția presei și a publicului ca fiind un caz social. Aparițiile lor au constituit o adevărată telenovelă, pentru că întreaga poveste Vulpița și Viorel a fost plină de scene demne de film. De la înșelătorii și drame, până la încercarea vedetelor din România de a-i ajuta pe cei doi să își formeze o carieră.

Inainte de a deveni vedete la „Acces Direct”, cei doi  soți își duceau traiul de pe o zi pe alta. Sunt din localitatea vasluiană Blăgești. Viorel muncea cu ziua și făcea orice treabă, pentru a câștiga bani. Astfel, bărbatul căra gunoi cu căruța, pentru a face un ban în plus. Nu i-a fost rușine să practice munca de jos, atât timp cât a avut ce să pună pe masa.

Cum își duceau traiul soții Stegaru, înainte de a apărea la televizor

Un cuplu controversat, cu multe povești și experiențe zdruncinătoare. Au reușit să câștige simpatia publicului, și nu puțini au fost cei care le-au sărit în ajutor. În cadrul emisiunii, echipa de profesioniști s-a ocupat de aparițiile lor. Dacă acasă purtau haine simple și duceau o viață normală, la Bucureștii practic au fost transformați. Aveau pusă la dispoziție o întreagă garderobă și mereu apăreau îmbrăcați bine. De Veronica se ocupau stiliștii, care aveau grijă ca în fiecare apariție să fie una wow.

Înainte de a deveni cunoscuți de o întreagă țară, Viorel era un adevărat gospodar. Îmbrăcat în haine ponosite de muncă, Viorel căra gunoiul cu căruța. Bărbatul era adeptul muncii de camp și nu se dădea înapoi de la nimic.

Acces Direct

Care este viața de acum a celor doi, după ce s-au retras din lumea televiziunii

În luna mai a anului trecut, Veronica a devenit mama pentru a doua oară. Aceasta a dat naștere unui băiețel sănătos. Ea și Viorel se pot declara niște părinți împliniți, mai ales că acasă au o fetiță mai mare. S-au întors acasă, la Blăgești. Soacra Vulpiței o ajută pe aceasta să îi crească și să îi îngrijească pe cei doi copii. Viorel s-a întors la muncile câmpului și ale gospodăriei, unde face tot posibilul pentru a aduce bani în casă.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!