Andrea Ivanova este o tânără din Sofia Bulgaria și își dorește să arate precum o papușă Bratz.

Astfel, tânăra investește foarte mult în injecții cu acid hialuronic pentru a-și împlini visul. Este considerată „femeia cu cele mai mare buze din lume”, datorită dimensiunilor uriașe. Își dorește ca în acest an de Crăciun să își injecteze buzele din nou, pentru a 27-a oară.

Buzele nu sunt singura parte a transformării tinerei din Sofia. Tânăra a cheltuit sume mari de bani pentru a ajunge la această formă și nu se oprește aici. Recent a făcut o operație de alungire și conturare a feței pentru a-și modifica forma bărbiei și a maxilarului. Această operație a făcut-o la medicul ei estetician și a costat aproape 500 de lire sterline. În viitor își dorește mai multe intervenții chirurgicale pentru modelarea și mărirea pomeților. Această intervenție o va ajuta să semene cât mai mult cu celebra papușă Bratz.

Buzele au ajutat-o să își crească încrederea în sine

Andrea susține că buzele au ajutat-o sa își crească stima de sine și a devenit mai urmărită pe rețelele de socializare. Pe unul dintre conturile ei, postează frecvent poze și videoclipuri cu ea. Urmăritorii tinerei îi apreciază postările și este întrebată mereu de aceștia ce intervenții urmează să își mai facă. Spune ca nu îi este teamă că buzele ei ar putea exploda din cauza mărimii lor și se bucură de visul ei de a ajunge asemenea unei păpuși.

 

Social Media

Look-ul tinerei atrage toate privirile peste tot pe unde merge și de multe ori toți ochii sunt ațintiți către ea. Pe contul ei de Instagram, Andrea este abordată de diverși bărbați care îi propun intâlniri sau excursii, unde ea va fi și plătită, doar să le țină companie domnilor.

„Mulți bărbați din întreaga lume îmi scriu pe rețelele mele de socializare oferindu-mi bani, excursii și invitându-mă la întâlniri tot timpul”, a spus Andrea.