Se pare că și Andra se implică în păstrarea unei dispoziții câm mai pozitive și optimmiste pe conturile persoanle de socializare, astfel că artista le-a transmis fanilor ei un mesaj cât se pate de simplu, dar cu un puternic impact: ”Totul va fi bine”, însă într-un mod cât se poate de orginal.

”Iubirea schimba tot! În cazul ăsta, ajută și răbdarea, solidaritatea si responsabilitatea. Rămâneți optimiști! Totul va fi bine, chiar dacă purtăm măști! 🌈”, a fost mesajul pe care Andra l-a transmis fanilor ei. Fotografia pe care artista a postat-o pe rețelele de socializare nu era una obișnuită, ci avea ceva special. Andra Măruță purta o mască de protecție cu un mesaj inedit, repectiv: ”Totul va fi bine”. Artista este plină de optimism și energie pozitivă și, de asemenea, se pare că a reușit să transmită această energie și fanilor ei.

Fanii Andrei au avut numai reacții pozitive:

”Vrem și noi așa măști simpatice și colorate 😍🌈”, ”Ești o mămică foarte frumoasă. Aveți grijă de voi și de copii voștri”, ”Asa sa fie, sa îti asculte Dumnezeu glasul!!!”, ”Dă-mi și mie o mască d-aia..🙏🏻😘😘😷”, ”Ceao, Andra, binele și-l mai face și omul , nu putem aștepta să ne pice sin cer”, ”Atât de simpla și totuși ….. atât de rafinata și de plăcută apariție! Felicitări ptr ca nu te ai rătăcit in aceasta jungla!”, ”De unde ai mască aia? Și mie îmi trebuie”, ”A purta măști pe fata nu e chiar un lucru rău, daca asta e de trebuință, rău ar fi sa purtam măști care nu se văd!👍☀️”, ”Stând acasa vom reusi cu totii, sa aveti un pasti fericit”, ”Stăm acasă. Totul va fi bine! 😘❤️🍀”, Esti superba ! Andra pupici si paste fericit la întreaga familie😘”, ”Sanatate multa, binecuvantari, suflet nobil, curat, dulce, frumoasa mamica, sotie, artista. Paste Fericit!”, ”Sărbători luminate la toata familia!”, acestea fiind doar câteva dintre reacțiile fanilor Andrei.