Sânziana Buruiană s-a hotărât! Vrea să intre în Cartea Recordurilor. Vedeta a mărturisit în cadrul unei emisiuni ce face de mai bine de șase ani. Iată ce a dezvăluit îndrăgita blondină.

Sânziana Buruiană este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din România. Mai mult, vedeta s-a decis că vrea să intre în Cartea Recordurilor! Sânziana face un lucru ce nu multe femei pot face.

social media

Ce face Sânziana Buruiană pentru a intra în Cartea Recordurilor

În cadrul unei emisiuni, Sânziana Buruiană a mărturisit că alăptează de mai bine de șase ani jumătate. Mai mult, ea a spus că nu s-a oprit din a o hrăni pe fiica ei cea mare pentru o îndelungată perioadă de timp. Apoi, a venit pe lume cel de al doilea copil.

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză.

Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede”, a mărturisit Sânziana Buruiană, în cadrul emisiunii.

Sânziana este de părere că ar putea intra în Cartea Recordurilor cu o așa performanță. Mai mult, blondina le sfătuiește pe mame să acționeze la fel, deoarece imunitatea copiilor va fi mult mai bună datorită laptelui.

„Șase ani, da, încontinuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat. Adică eu nu mă chinui legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adormă sau să găsesc o grămadă de metode”, a adăugat vedeta.

Sânziana Buruiană a spus că îi este mult mai ușor să alăpteze, deoarece fetele ei adorm mult mai repede. Astfel, ea nu este nevoită să caute metode prin care să le liniștească pe cele mici înainte de culcare.